Un român a fost lovit cu toporul în cap de un italian, pentru că făcuse grătar în fața blocului. Care este starea bărbatului

Un român a fost lovit cu toporul în cap de un italian, pentru că făcuse grătar în fața blocului. Care este starea bărbatului © Pixabay

Un simplu grătar în fața blocului a stârnit scene de violență în Italia, acolo unde un român a fost atacat de un vecin italian. Bărbatul și-a ieșit din minți și l-a lovit pe român cu toporul în cap, fiind nevoia de intervenția soției victimei pentru a opri scandalul și a-l dezarma pe agresor.

Incidentul a avut loc în localitatea Sutri, din provincia italiană Viterbo. Un român a fost rănit după ce, nervos, un vecin italian a ieșit cu toporul în mână și l-a lovit. Potrivit presei din Italia, vecinul era supărat pe faptul că românul și-a scos familia la un prânz în aer liber în grădina din fața blocului, acolo unde a încins și un grătar.

În ce stare este românul

Victima locuia la parterul blocului și s-a hotărât să profite de vremea frumoasă pentru a face un grătar cu familia, în fața imobilului. Acest lucru a stârnit furia colocatarului, care a început cu țipete de la etaj, abia pe urmă recurcând la violența fizică.

Din fericire pentru acesta, românul a reușit să se ferească la timp de lama toporului și a fost, astfel, rănit ușor la gât și la bărbie.

Cercetările au scos la iveală faptul că vecinul italian a folosit drept armă un topor folosit de un alt chiriaș din clădire, care îl utiliza pentru a tăia lemne. Înainte de a năpusti asupra românului, italianul i-a sfâșiat perdeaua de la ușă.

Victima a ajuns la spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale, în timp ce agresorul a fost plasat la arest la domiciliu, scrie Rotalianul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro