Un vasluian a dat dovadă de inventivitate și a ajuns la spital. Bărbatul a suferit arsuri grave, după ce a încercat să pârlească, ca nimeni altcineva, o găină

Un vasluian a dat dovadă de inventivitate și a ajuns la spital © Arhiva

Un bărbat din Vaslui a vrut să fie mai inventiv decât oamenii de rând și s-a ales cu arsuri grave, după ce a încercat să pârlească o găină. 

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc la Vaslui, acolo unde un bărbat a ajuns la spital din cauza unei găini, care urma să ajungă pe masa acestuia. 

Deși pare că incidentul este parte dintr-o poveste, nu este așa. Bărbatul chiar a avut de suferit de pe urma păsării. Vasluianul a vrut să dea dovadă de inventivitate și a găsit un mod unic de a pârli gâina pe care mai apoi își dorea să o mănânce, doar că nu a mai ajuns și la această etapă. 

Bărbatul a încercat să pârlească pasărea cu un spray, însă, din cauza flăcărilor, tubul sub presiune i-a explodat în față, provocându-i arsuri grave la nivelul corpului.

Decizia vasluianului în vârstă de 35 de ani, de a-și găti pasărea mai rapid, pe care nu știm încă de ce a luat-o, fie pentru că voia să încerce ceva nou, fie pentru că se grăbea cu servirea mesei, l-a costat scump, căci omul a suferit arsuri pe 25% din suprafașa corpului. Recipientul care i-a explodat în mână i-a provocat bărbatului arsuri de gradul I și II la nivelul feței, a antebrațului drept și a gambei drepte.

În urma acestui incident care îi putea fi fatal, vasluianul a ajuns la spital. Bărbatul a fost transportat inițial la Clinica de Chirurgie Plastică și Reconstructivă din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași, însă, ulterior, a fost transferat la spitalul din Vaslui. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro