"Acces Direct" începe în forţă. Dezvăluirile dramatice ale unei noi victime de-ale lui Gheorghe Dincă. Ororile greu de închipuit la care a fost supusă

"Acces Direct" începe în forţă. Dezvăluirile dramatice ale unei noi victime de-ale lui Gheorghe Dincă. Ororile greu de închipuit la care a fost supusă © Facebook

Noul sezon "Acces Direct" începe cu o exclusivitate care şochează România! Echipa Acces Direct a descoperit o nouă victimă a monstrului din Caracal.

Ea povesteşte cum, la doar 19 ani, Dincă a violat-o. Şi nu ar fi fost singurul. Pe lângă monstrul din Caracal, mai mulţi indivizi, extrem de agresivi, ar fi abuzat-o pe tânără. Răpită de pe stradă, parcă după acelaşi tipar, victima susţine că a fost dusă într-un loc, cu gratii la geamuri, de unde "Era imposibil de fugit!".

Monstrul din Caracal şi ceilalţi bărbaţi au violat-o după ce i-au pus cuţitul la gât, susţine femeia: "Mi-a zis că: <<Cuţitul ăsta a fost cumpărat pentru tine!>>". Toate ororile pe care le-a trăit, dar şi prin ce minune a reuşit tânăra să scape din mâinile omului care a îngrozit întreaga ţară, va spune luni, 2 septembrie, chiar victima.

Gheorghe Dincă, adus la Arestul Central din Bucureşti

Bărbatul care a devenit inamicul public al unei țări întregi a părăsit Poliţia din Caracal și a fost dus la Arestul Central din București. Gheorghe Dincă a fost ținut în arestul Poliției din Caracal, pentru că în fiecare zi acesta a fost dus la domiciliul său, dar și lângă pădurea din apropierea casei cu scopul de a-i ajuta pe oamenii legii în anchetă. Acum el urmează să fie dus la detectorul de minciuni, dar trebuie să fie supus şi unei expertize psihiatrice.

Noul sezon "Acces Direct" începe luni, la ora 17.00

Noul sezon "Acces Direct" va avea nu doar investigaţii, ci şi surprize şi schimbări neaşteptate. Noua prezentatoare, Mirela Vaida, e pregătită să-ţi facă fiecare după-amiază mai frumoasă. Din 2 septembrie, vei vedea o nouă faţă a show-ului care te ţine, de 9 ani, în faţa televizorului, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17! Vei vedea un Acces Direct mult mai dinamic, mai vesel şi mai colorat!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro