Un nou caz Caracal. O tânără de 25 de ani a fost abuzată, ucisă, iar apoi incendiată într-un butoi

Un nou caz Caracal. O tânără de 25 de ani a fost abuzată, ucisă, iar apoi incendiată într-un butoi © Arhivă

Un nou caz asemănător cu cel din Caracal a ieșit la suprafață. O fată de 25 de ani a fost violată, ucisă, iar apoi trupul i-a fost incinerat într-un butoi, asemenea situației Alexandrei Măceșanu, așa cum a prezentat Gheorghe Dincă lucrurile.

Cazul a avut loc în 2005

Chiar dacă au trecut 14 ani de atunci, cazul continuă să facă vâlvă în întreaga lume. Tragedia s-a petrecut în Statele UNite, în 2005, atunci când un bărbat a abuzat de o tânără de 25 de ani, apoi a ucis-o și a incendiat-o tot într-un butoi. Cazul din Caracal pare tras la indigo.

Diferența dintre cele două cazuri

Cea care a adus în discuție tragedia din Statele Unite a fost Mihaela Brooks, profiler FBI. Aceasta a încercat să facă o comparație, precizând, însă, că există și o diferență între cele două cazuri. Criminalul din America a folosit mult mai mult combustibil decât spune Gheorghe Dincă că ar fi utilizat în cazul incendierii Alexandrei. Criminalul din Caracal, așa cum a fost numit, le-a spus oamenilor legii că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu și că a abuzat-o. În momentul în care a văzut că aceasta a folosit telefonul lui, s-a enervat și i-a dat o palmă, moment în care fata a căzut cu capul de un corp dur și a murit.

Dincă a mai spus că nu a vrut să o omoare pe fată, dar când a văzut ce s-a întâmplat, ar fi decis să-i ardă trupul într-un butoi, în curte. Anchetatorii au găsit urme de oase umane, însă până acum nu s-a confirmat dacă declarația lui Gheorghe Dincă este sa nu adevărată.

''Am avut o incinerare într-un butoi. Iar aici a fost o luptă între experți. Acest corp, era o fată minionă cum era Alexandra, ca să ardă, s-a folosit foarte mulți litri de benzină. Comparația cu Caracal e că acel butoi a fost pe niște pirostrii. Nu s-a găsit niciun ADN în oase. El e numit și idiotul savant. Experții se întreabă cum a putut arde corpul în 5 ore.  Ceea ce m-a surprins la Caracal e că oasele mici calcinate, foarte mult absorb ceea ce e în jurul lor, adică materialele cu care vin în contact. La Caracal nu avem nimic din cartonul bitumat'', a spus Mihaela Brooks, potrivit Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro