VIDEO / Şi-a aşteptat 10 ani soţul ca să iasă din puşcărie, iar acum îi aduce acuzaţii grave! "Două violuri şi o profanare de morminte"

Şi-a aşteptat 10 ani soţul ca să iasă din puşcărie, iar acum îi aduce acuzaţii grave! "Două violuri şi o profanare de morminte" © Captură video

Povesteşte că a fost bătută cu pumnii şi alungată din casă de soţ, în plină iarnă. Ea, fiica şi nepoţica de 6 ani! E confesiunea unei femei care spune că a trăit un calvar vreme de 35 de ani, alături de bărbatul care ar fi trebuit să o iubească şi să o respecte.

Rămasă pe drumuri, împreună cu fiica şi cu nepoata, Victoriţa Simion ar vrea să se întoarcă în casa în care stă soţul ei. Bunica Victoriţia a rămas cu fiica şi cu nepoţica de 6 ani, sub cerul liber! Iar vinovat ar fi doar bunicul Mitică, un bărbat care ştie prea bine cum e viaţa în spatele gratiilor, căci a stat acolo zece ani. Când s-a întors acasă, lucrurile s-au schimbat complet. 

"Două violuri şi o profanare de morminte (n.r. pentru asta a făcut închisoare). E prea agresiv nu se poate sta in calea lui. A violat-o pe cumătra. (...) Nu am avut unde să mă duc. Avem doi copii. Mai am o fată din altă căsătorie, când el a fost dus la puşcărie eu m-am recăsătorit. Am plecat la mama. Nu m-a acceptat cu ceilalţi doi copii. S-a întors de la puşcărie şi m-a căutat. Fata are acum 24 de ani şi e la mama mea. Eu am 49 de ani", a spus Victoriţa Simion la Acces Direct

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro