VIDEO / Ca la noi, la nimeni! Avem parte de hitul momentului! Trei copii au lansat maneaua "Coronavirus"

VIDEO / Ca la noi, la nimeni! Avem parte de hitul momentului! Trei copii au lansat maneaua "Coronavirus" © captură video

Cine a zis că românii nu sunt inventivi? Trei copii cu vârstele până în 16 ani au lasat hitul momentului, în plină edpidemie de Covid-19. "Coronavirus" a devenit viral pe reţelele sociale! 

"Dacă în viaţă eşti şmecher, de coronavirus nu te temi"

Chiar dacă întreaga omenire este speriată de virusul ucigaş, care ia tot mai multe vieţi de la o zi la alta, trei copii de la noi din ţară s-au gândit să facă haz de necaz şi au scos piesa "Corona virus tu ce crezi". 

Au lansat melodia pe YouTube de mai bine de două săptămâni, neaşteptându-se să prindă aşa repede la public. "Artiştii" au strâns până în momentul de faţă aproximativ 25.000 de vizualizări, hitul momentului devenind viral pe reţelele de socializare. 

Cât despre versuri, ce să mai zicem? Băieţii le au, ce-i drept! Au ales să cânte despre imposibilitatea virusului de a ajunge în România. Nici videoclipul nu l-au lăsat mai prejos. Tinerii s-au lăsat filmaţi în faţa unui mall şi s-au "rupt" ca la carte pe versurile propriului hit. 

"Dacă în viaţă eşti şmecher, de coronavirus nu te temi / Chiar din China dacă vine, nu face faţă la tine / Corona virus, tu ce crezi, în România că te așezi? Tu nu știi că în astă țară, virușii n-au nicio șansă?", sunt doar o parte din versurile tinerilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro