VIDEO / Cu nevasta la detectorul de minciuni. Un bărbat îşi bănuieşte soţia că l-a înşelat cu propriul cuscru

+3 click pentru
galerie

Un soţ îşi bănuieşte soţia că îl înşeală cu propriul cuscru © Foto: Captură

O acuză că l-a înşelat tocmai cu cel care le este... cuscru! După mai bine de 30 de ani de căsnicie, un bărbat spune că nu mai are linişte de când a început să simtă că soţia lui ar avea relaţii intime cu tatăl ginerelui. Semne ciudate pe corp, convorbiri telefonice pe ascuns cu bărbatul care le e cuscru şi vizite din ce în ce mai dese, acasă la acesta, sunt doar câteva dintre lucrurile care l-au pus pe gânduri pe soţul care se simte trădat.

Jumătate din viaţa pe care au trăit-o pe acest pâmânt au petrecut-o împreună. Dar se pare că 30 de ani nu le-au ajuns să se cunoască unul pe altul. Marian, soţul în vârstă de 56 de ani, spune că şi-a pierdut încrederea în soţia lui, Ecaterina, de aproximativ un an. Adică de 12 luni o suspectează pe aceasta că l-ar... înşela. Şi nu cu oricine, ci tocmai cu cel care le-a devenit cuscru, potrivit "Acces Direct".

"Noi avem un cuscru, el are o soţie bolnavă, ea se ducea mereu acolo ca neamuri azi aşa mâine aşa, eu am observat nişte suşoteli între ei", a spus soţul la "Acces Direct". Dar asta nu e nimic.... Un alt detaliu pe care l-a observat nea Marian a pus şi mai tare paie pe foc! "S-a pus să se râdă jos, a plecat glonţ, a trântit uşa, a plecat. M-am uitat după ea, mai mai ziceai că pierde maşina, s-a dus acolo, el era, că se vede pe geam de la scara mea la scara lui", a spus soţul.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Mămica-elevă îşi vrea copilul înapoi. Adolescentei de 17 ani i-a fost smulsă fetiţa din braţe!

Bărbatul susţine că soţia Ecaterina ar fi mers în grabă acasă la cuscrul lor iar după ce s-a întors de acolo. "Eu am observat şi nişte semne pe ea, pe şoldurile ei. Nişte degete, ea a făcut baie, eu am văzut semnele astea", a spus soţul.

"Noi eram foarte buni prieteni cu cuscrii aştia, nu ştiu ce a fost în capul lui, că noi am fi avut ceva împreună amândoi", a spus soţia bănuită că îşi înşeală soţul.

După ce a fost testată cu detectorul de minciuni, s-a dovedit că soţia Ecaterina nu l-a înşelat pe soţul său.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro