VIDEO / Panică în Capitală! Un bărbat a amenințat că se sinucide, după ce s-a urcat pe o clădire din Piața de flori George Coșbuc. Echipajele de salvare au intervenit de urgență

VIDEO / Protest amplu în Piața de flori George Coșbuc din Capitală! Echipajele de salvare au intervenit de urgență, după ce un bărbat s-a urcat pe o clădire © Captură Video

Un protest de amploare are loc în sectorul 5 al Capitalei. Mai multe echipaje de salvare au intervenit în forță, după ce un bărbat s-a urcat pe o clădire înaltă.

Spritele s-au încins în București încă din prima parte a zilei. Autoritățile au fost alertate, după ce un bărbat părea că vrea să recurgă la un gest extrem, urcându-se deasupra unei incinte.

Momentele de panică au fost imortalizate într-un filmuleț ce a apărut imediat pe rețelele de socializare și a stârnit reacții printre internauți.

În imaginile postate pe Facebook se poate vedea cum în Piața de flori George Coșbuc se desfășoară un mare protest.

Un bărbat s-a urcat pe una dintre clădirile din Piață, în timp ce un grup mare de oameni scanda în apropierea incintei. În timp ce polițiștii încercau să restabilească ordinea, folosind în același timp și măștile de protecție obligatorii, unele persoane pare să fi uitat de măsurile impuse de autorități, drept dovadă ori nu avea mască, ori o purtau în mod incorect, ținând-o sub bărbie.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare, printre care polițiști, pompieri și medici sosiți cu o ambulanță.

Spre finalul filmulețului se poate observa cum la un moment dat, după sosirea salvatorilor, bărbatul coboară de pe o clădire pe alta, semn că ar intenționa să renunțe la un posibil gest extrem.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro