Viorel, căutări disperate în casă. Veronica a aruncat inelul de logodnă la gunoi! Care a fost motivul

Viorel, căutări disperate în casă. Veronica a aruncat inelul de logodnă la gunoi! Care a fost motivul © captura foto

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, Viorel o cerea din nou de soție pe Veronica, într-un moment de impas inelul a dispărut.

Azi se ceartă, mâine se împacă, cam așa este situația dintre Veronica și Viorel Stegaru. În urmă cu mai multe săptămâni cei doi au momente frumoase în platoul Acces Direct, iar Viorel a cerut-o din nou de soție pe mama copilului său. 

Veronica a acceptat inelul, însă acum nu îl mai are pe deget. Viorel a trecut la cercetat să vadă unde este bijuteria pe care i-a dat-o soției sale. A căutat în tot apartamentul, dar fără să găsească ceva.

”Inelul nu îl mai am” , a zis Veronica Vulpiță. Întrebată de Viorel unde se află, vulpița a mărturisit că nu este treaba lui, dar a venit și cu explicația.

În momentul în care Viorel a apărut alături de mai multe domnișoare, Veronica s-a enervat la culme și a scos inelul de pe deget, aruncându-l. 

Bărbatul s-a supărat pe gestul pe care ea l-a făcut și i-a mărturisit că bijuteria a costat o sumă considerabilă, fapt pentru care nu trebuia să apeleze la acest lucru. ”Un gest urât, urât din partea ei”, a comentat Viorel .

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro