Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis, după ce a aflat rezultatul alegerilor. Ce i-a spus contracandidatului ei

Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis, după ce a aflat rezultatul alegerilor. Ce i-a spus contracandidatului ei © Hepta

Klaus Iohannis a dezvăluit că Viorica Dăncilă, contracandidata lui în turul 2 al alegerilor prezidențiale, l-a sunat după aflarea rezultatelor. Mai mult, a dezvăluit și ce i-a spus fostul prim-ministru.

În cadrul unei conferințe de presă, Klaus Iohannis a dezvăluit că a primit un telefon de la Viorica Dăncilă, care a ținut să-i transmită câteva cuvinte după aflarea rezultatelor de la alegeri.

Ce i-a spus Dăncilă lui Iohannis, la telefon

Luni, în jurul orei 01.00, atunci când a plecat de la sediul de partid, Viorica Dăncilă declara că îl va suna pe Klaus Iohannis și că îl va felicita pentru victoria obținută. Se pare că fostul premier s-a ținut de cuvânt, pentru că chiar președintele a dezvăluit faptul că a primit un apel de la candidata PSD.

„Da, m-a sunat doamna Dăncilă ieri pe la prânz și am vorbit. M-a felicitat”, a dezvăluit Klaus Iohannis, potrivit DC News.

Klaus Iohannis, învingătorul alegerilor prezidențiale

În urma alegerilor prezidențiale, Klaus Iohannis a obținut 65,88% din voturi, în timp ce contracandidata lui, Viorica Dăncilă, a obținut 34,12%. Asta, conform rezultatelor parțiale. Rezultatele oficiale complete urmează să fie făcute publice miercuri seara sau joi dimineața, potrivit Biroului Electoral Central (BEC).

Până în aceste momente, au fost centralizate 99,67% dintre voturile pentru turul 2, din 19.522 de secții.

Dăncilă a câștigat în numai cinci județe, toate din sudul țării. În Cluj și Sibiu, Iohannis a obținut 80% dintre voturi.

Klaus Iohannis a fost câștigător și în diaspora, acolo unde a obținut, în mare, peste 90% dintre voturile electoratului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro