Zidarul cu 8 clase care pretinde că este stomatolog a fost eliberat. Ce a spus acesta, când a plecat de la secția de poliție

Zidarul cu 8 clase care pretinde că este stomatolog a fost eliberat. Ce a spus acesta, când a plecat de la secția de poliție © pixabay.ro

Zidarul cu 8 clase din Gruiu, care pretinde că este stomatolog a fost eliberat. În momentul în care a ieșit din secția de poliție, bărbatul le-a spus tuturor că este medic adevărat. 

CITEȘTE ȘI - Așa arată cabinetul zidarului cu 8 clase din Ilfov, care s-a dat drept medic stomatolog

Astăzi, un nou caz a zguduit românia. Un bărbat din Gruiu de profesie zidar, cu 8 clase, și-a amenajat un cabinet stomatologic în localitatea în care locuiește și, mai mult, a practicat această meserie fără nicio reținere. Din informațiile oferite de presă, se pare că zidarul cu 8 clase a „învățat” meserie de la soția lui, care este medic dentist. 

La ieșirea din secția de poliție, zidarul cu 8 clase le-a zis tuturor că el este medic. Mai mult de atât, acesta a tratat zeci de pacienți ca dentist, potrivit surselor din anchetă. 

Observator.tv informează că zidarul din Gruiu închisoare între 3 luni și 1 ani, pentru exercitarea fără drept a unei profesii.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro