Tartă de căpșuni cu cremă de brânză
Publicat pe 29.10.2017 la 09:59 Actualizat pe 29.10.2017 la 10:03
Dacă vrei să îi delectezi pe cei dragi cu un desert nemaipomenit de bun, aceast preparat este soluția perfectă. Tarta de căpșuni cu cremă de brânză, o rețetă deliciosă ce se prepară foarte ușor.
Dacă vrei să îi delectezi pe cei dragi cu un desert nemaipomenit de bun, aceast preparat este soluția perfectă. Tarta de căpșuni cu cremă de brânză, o rețetă deliciosă ce se prepară foarte ușor.
INGREDIENTE:
- 100 de grame de brânză topită;
- Trei linguri de zahăr;
- Un blat de patiserie, refrigerat;
- Un ou;
- O lingură de apă;
- 16 căpșuni;
- Trei linguri de gem de căpșuni;
- Încearcă și: O rețetă simplă și delicioasă! Trufe de ciocolată
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la o temperatură de 180 de grade și apoi se tapetează o tavă cu hârtie de copt. Într-un castron mediu, se combină brânza topită, zahărul și gălbenușul de ou. . Se mixează până ce se obține o compoziție omogenă. Blatul de patiserie se împarte în opt bucăți de dimensiuni egale. Se întinde crema de brânză, în mod uniform, pe bucățile de blat. Apoi se ung marginile acestora cu albuș de ou și se pun căpșunile, tăiate în bucăți mici, peste crema de brânză. Se introduc la cuptor timp de 15 minute pănă ce blatul capătă culoarea maro-auriu. După ce acestea sunt gata, se scot din cuptor și se lasă la răcit, la temperatura camerei, timp de 30 de minue. Se asezonează fiecare tartă cu gem de căpșuni și se servesc imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.