FOTO / Ţi se face pielea de găină! Ce a apărut pe asfalt, la Bacău, după tragedia din clubul Colectiv

O fotografie cu 29 de oameni întinşi pe asfalt dintr-un loc din Bacău a fost făcută publică pe internet.

Băcăuanii au organizat o oră de linişte colectivă în care 29 de tineri au stat întinşi pe jos în semn de solidaritate pentru nenorocoşii implicaţi în incendiu.


FOTO  Gabi Postolache


"Ora de linişte colectivă s-a încheiat. Tinerii băcăuani s-au întins pe jos în număr de 29. Poate unii nu au înţeles cât de mare este acest număr", a scris unul dintre participanţi pe facebook.

Şi braşovenii au fost alături de tinerii care şi-au pierdut viaţa şi au ieşit în Piaţa Sfatului.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro