Toţi românii visează să îi facă asta ANAF-ului, însă Gigi Becali a şi reuşit!

Latifundiarul a câştigat prima bătălie din războiul pe care îl are de ani de zile cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

ANAF trebuie să-i achite milionarului 23.000 de lei, cheltuieli de judecată, într-un proces deschis de Gigi Becali, în urmă cu patru ani, pe numele instituţiei. Mai mult, potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, Becali ar putea scăpa de datorii de milioane. Scandalul latifundiarului cu agenţia a început în decembrie 2009, când reprezentanţii ANAF au stabilit că Becali datora statului suma de 9,7 milioane de lei, reprezentând majorări şi penalităţi de întârziere pentru neplata TVA la tranzacţii imobiliare încheiate în perioada 2005-2009. Instanţa a anulat acum documentele ANAF, "considerând preţul menţionat în contracte ca fiind preţul brut al tranzacţiilor". Decizia poate fi atacată.
Pentru Becali este prima victorie dintr-un război de lungă durată cu ANAF-ul. La mijlocul lunii august, în conturile agenţiei au intrat 1,7 milioane euro, sumă care i-a aparţinut patronului Stelei şi pe care acesta a vrut s-o dea mită celor de la Universitatea Cluj, în aşa-numitul Dosar Valiza. "O hotărâre judecătorească a Înaltei Curţi a stabilit că este corupţie. Banii din corupţie se confiscă şi se consideră ca fiind prejudiciu. Au fost atunci puşi într-un cont asigurator la BCR, iar acum, când s-a făcut executarea, deci după ce a rămas definitivă şi irevocabilă, s-au transferat banii din contul asigurator într-un cont public, al statului român, la ANAF", declara Becali, la scurt timp după confiscare.

Citeşte şi


Cream, clientă veche a judecătorilor! Nu ai să crezi ce probleme a avut cu legea!

Victor Slav are probleme! Cum a ajuns prezentatorul în faţa judecătorilor!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro