Uite ce perle au scos elevii anul acesta la BAC! Râzi de te prăpădeşti!

Şi anul acesta elevii care au susţinut examenul de bacalaureat au fost maeştrii în perle. Vă prezentăm mai jos câteva exemple scrise de elevii din Timiş care sigur îşi vor face ziua mai frumoasă!

Dacă nu au făcut o figură bună la examen, majoritatea prezentându-se nepregătiţi, elevii i-au binedispus însă pe profesorii care le-au corectat lucrările. Elevii din Timiş au dat dovadă de extrem de multă imaginaţie şi nu s-au sfiit să le arate şi dascălilor cu ce au rămas ei după cei 4 ani petrecuţi pe băncile şcolii. Şi pentru că nu puteau să predea foaia goală în urma examenului, ei au ţinut morţiş să vorbească despre exemple pe care le au în viaţă, scrie exclusivtm.ro.


“Poetul avea o fixaţia pe poza lui Ann pentru că atuncea, în vechime nu era Facebook ca să vadă toate panaramele dezbrăcate pe toţi pereţi. Şî ea perversa o lăsat poza ei în vitrină la foto pe unde ştia că trece poetul.”

“Se uita cu jenă la poza capului iubitei lui din vitrină la fotograf că făceau mişto băieţii de la terasă de iel.  Fotografia avea buzele surâzătoare. Ia lăsat-o iubita lui ca atunci când este plecat cu treabă, el să nu uite de faţa ei.”


 “Ann avea nişte trăsături de gen epic. Era epică. Sebastian era mai puţin epic deşi avea potenţial întrucât îi plăceau pozele, dar e mai mult curentul liric”


“Jurnalul e mai puţin bun când la 16 ani mama găseşte scrise lucruri personale, că am luat bătaie s-au de ce fete îmi place”

“Un jurnal e bine să ai ca să vezi cât de prost erai în trecut şi câte fete  ţi-au mâncat bani”


“Jurnalul e acel ceva pe care îl uiţi în bancă la şcoală şi un coleg îl găseşte şi îl citeşte și te compromite”


“Eminescu minţea în poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet în relaţiea ce nu era el, nu era adevărat că am văzut şi la televizor că mergea și prin locuri necurate și că a murit de sifilis”


“Modelul meu în viaţă este Gigi Becali, în afară de faza cu puşcăria”

“Cătălin Botezatu este un model în viaţă pentru orice fiinţă pentru că el ia fete din viaţa reală şi le duce şi le îmbracă la Bucureşti şi pe unele chiar mai adânc în Europa”

“Pe lângă modelul meu în viaţă eu am şi modele în viaţă, care sunt animatoare, cu care mă înţeleg bine, cu unele merg chiar la ştrand, când nu sunt obosite noaptea după dans. Au o viață bună, deci așa vreau să ajung și eu ”

Foto: Intact Images

Citește și:

FRAUDĂ în stil mare la Bacalaureat! Subiectele au apărut pe net, înainte de examen! Conducerea unui liceu a fost DEMISĂ!

Astăzi dau BAC-ul elevii care aparţin minorităţilor naţionale

Incredibil! Cum au aflat poliţiştii că la liceul Dimitrie Bolintineanu se dă şpagă?

Directoarea petrecăreaţă acuzată de fraudă, a fost reţinută!

Scandalul fraudelor la Bac! Directoarea demisă dezbrăca elevii la banchet / Video


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro