Un patron din Cluj-Napoca a transformat trotuarul din faţa clubului pe care îl conduce într-un adevărat cimitir, în memoria victimelor din clubul Colectiv!

Sursa Foto Facebook

Managerul unui club din Cluj-Napoca a decis să ia atitudine în legătură cu tragedia de la București, de la Clubul Obiectiv, unde 29 de tineri și-au pierdut viața.

Apoi, pe facebook, cei de la club și-au explicat gestul acuzând corupția generalizată care a permis ca astfel de tragedii să se întâmple.

”Regretăm cele întâmplate la Bucureşti, regretă vieţile pierdute, dar ştie că, închizând clubul o seară, nu va rezolva nimic. Pentru a schimba lucrurile în România, pentru a elimina corupţia care permite să se întâmple, printre altele, şi ceea ce s-a întâmplat, este nevoie de altfel de acţiuni. Fără să acuzăm pe nimeni de ipocrizie, ce fac unii sau alţii, mai ales în public, ne-ar interesa doar dacă ar conta în eliminarea acelor cauze care permit ca astfel de lucruri să se întâmple”, este scris pe contul de facebook al clubului, scrie Observatorul de Cluj.

În timp ce unii clujeni au fost de acord cu gestul acestora, alții au comentat la greu, tot pe facebook, și au lansat acuzații și au cerut intervenția autorităților. ”Nu vă supărați, cât a costat trotuarul? Aș vrea să cumpăr și eu niște trotuar, m-am săturat să tot treacă oameni pe el”.

Cluburile din centrul Clujului sunt bombe cu ceas

Clubul  se află la subsolul unui imobil din Piața Unirii, și asta i-a făcut pe alți utilizatori de facebook să susțină că în cazul unui pericol, ar muri ca ”șobolanii”. ”Eram intr-o seară în acolo și era atât de plin ca nu puteai trece ...și atunci mi-am pus prima dată întrebarea oare ce se întâmplă acum în caz de incendiu sau o scurgere de gaze etc... Mă uitam dacă există o ieșire de urgență și nu am văzut nimic...și i-am spus prietenei mele în caz de ceva murim ca șobolanii ...EXISTĂ ? Că la cum sunt scările de la intrare 90%, mor acolo....”, a scris o clientă.

Cum s-a întâmplat la Colectiv?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Citeşte şi:

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro