Un român a terorizat Italia! S-a bătut cu 3 patrule de carabinieri, 2 poliţişti fiind spitalizaţi

Un român a terorizat Italia! S-a bătut cu 3 patrule de carabinieri, 2 poliţişti fiind spitalizaţi © foto simbol Pixabay

Un român, de 36 de ani, a băgat spaima în carabinieri. S-a bătut cu cel puţin şase dintre aceştia, dar şi cu unii civili care au încercat să ajute forţele de ordine din Italia.

Motivul pentru care bărbatul a declanşat acest scandal este neelucidat. Românul era în stare avansată de ebrietate, în timp ce se afla într-un bar din Salerno a început să împartă pumni în stânga şi în dreapta, chiar şi autorităţilor.

Românul s-a bătut cu trei patrule de carabinieri

La faţa locului a apărut o patrulă de carabinieri din Salerno, solicitată de câţiva oameni. Au încercat să-l reţină şi să-l identifice pe bărbat însă eforturile au fost nule. Românul a reacţionat extrem de violent lovindu-i puternic cu pumnii şi picioarele pe cei doi carabinieri.

Trecători au intervenit în ajutorul agenţilor însă eforturile nu au fost suficiente, relatează ilgiornale.it.

Carabinierii snopiţi în bătaie au mai chemat două patrule

Depăşiţi de situaţie, carabinierii au chemat alte două patrule de poliţie pentru a-l încătuşa pe român. A fost o bătaie ca-n filme, unul dintre carabinieri a ajuns la spital cu fractură nazală şi un altul cu mâna ruptă.

Românul a fost imobilizat până la urmă şi a fost transportat la spitalul Ruggi pentru îngrijiri medicale.

Atunci când a ajuns la secţia de poliţie din Salerno pentru a fi identificat, bărbatul avea deja emis un mandat de arestare europeană, iar autorităţile române îl căutau din 2017.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro