Veronica i-a "fermecat" şi pe oamenii legii! Femeia care l-a terorizat pe Horia Brenciu a avut probleme cu poliţia

Veronica Vlaicu a uimit juriul de la "X Factor" cu poveştile şi perseverenţa ei. Femeia nu a ratat niciun sezon al emisiunii.

Puţin ştiu însă că, în trecut, pe vremea când nu făcea senzaţie pe platourile emisiunii  "X Factor",  Veronica Vlaicu - alias "fermecătoarea" -  a avut ceva probleme cu poliţia. În 2007, ea s-a judecat vreme de câteva luni cu Secţia 16 din Bucureşti după ce ar fi fost sancţionată de oamenii legii. A pierdut procesul în luna decembrie a aceluiaşi an, semn că nu a fost amendată fără rost.

Veronica a devenit cunoscută pentru apariţiile ei permanente pe platorurile emisiunii prezentată acum de Ştefan Bănică Jr., Horia Brenciu şi Delia Matache. I-a uluit pe toţi cu declaraţiile ei de dragoste la adresa lui Ştefan Bănică Jr şi pentru faptul că l-a făcut pe Brenciu să fugă în culise.

Fermecătoarea a fost invitată, ieri, şi în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde i-a făcut dezvăluiri amuzante lui Mihai Morar. Şi asta nu e tot! Femeia a avut şi o dedicaţie muzicală pentru telespectatori şi pentru Mihai care, impresionat de calităţile vocale ale acesteia a "leşinat" în platou.

Citeşte şi

Ce i-a pregătit Elena Hueanu fostului iubit, în meciul care se joacă la ea acasă!

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro