VIDEO / Viaţa în beznă! Un cântăreţ de muzică populară şi soţia lui, orbi pentru o zi: "Este cumplit să nu-ţi vezi propriul copil!"

Cântăreţul de muzică populară, Constantin Măgureanu, şi soţia lui, Veronica, au trăit o experienţă care i-a marcat pe viaţă. Cei doi au fost orbi pentru o zi. 

Constantin Măgureanu şi Veronica s-au oferit să ajute o familie de nevăzători, dar mai întâi au vrut să vadă cât de grea e viaţa pe care o duc ei. Cei doi soţi şi-au acoperit ochii şi au încercat să facă faţă sarcinilor casei.

Alex şi Nicoleta sunt părinţii unei micuţe pe care o cheamă Nectaria şi toţi trei sunt orbi. Aceştia mai au doi copii pe nume Antonio şi Florin.

"Ne-am hotărât să vedem prin ce trec ei. Prima senzaţie e că nu vezi nimic. Eu am fost debusolat. Nu ştiam ce se întâmplă cu mine", a declarat Constantin Măgureanu, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

"Nu vedeam absolut nimic. Este cumplit să trăieşti în întuneric, să nu vezi obiectele din casă, să nu-ţi vezi propriul copil, cum arată, cât de frumos este. Am o senzaţie de sufocare, nu pot să vă exprim în cuvinte. Aveam sentimentul ăla, să nu cumva sp o zgârii, să o înţep, să-i bag unghiile în ochi. Este un copilaş nevinovat, este un copilaş care ar trebui să vadă", a declarat Veronica.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Trei copii, abandonaţi de o mamă fără suflet! Tatăl erou se luptă să le ofere o viaţă liniştită, iar femeia practică cea mai veche meserie

VIDEO / O bunică bolnavă se chinuie să-și crească nepoțelele abandonate de părinți: "Mama lor le bătea şi nu le dădea să mănânce!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro