VIDEO A ales MOARTEA! Ce-a făcut un însoţitor de zbor chiar înainte să se îmbarce în MH17, cursa avionului Malaysia Airlines care s-a prăbuşit în Ucraina!

Un însoţitor de zbor a ales să facă schimb de tură cu un coleg şi, astfel, să lucreze chiar în avionul care s-a prăbuşit, ieri după-masă, în Ucraina, după ce a fost lovit de o rachetă sol-aer de către separatiştii proruşi, potrivit autorităţilor ucrainene.

"Ne-a spus că recent a făcut schimb de tură cu un coleg ca să se întoarcă pe cursa Amsterdam- Kuala Lumpur", a declarat tatăl însoţitorului de zbor, Jijar Singh. Culmea, soţia bărbatului, tot stewardesă, a fentat moartea la începutul lunii martie, când altă aeronavă Malaysia Airlines a dispărut fără urmă.

Ieri după-masă, un avion care zbura din Amserdam spre Kuala Lumpur s-a prăbuşit în regiunea ucraineană Doneţk, n apropiere de graniţa cu Rusia. Majoritatea informaţiilor susţin că aeronava a fost doborâtă de o rachetă lansată de separatiştii proruşi, dar zvonurile nu au fost confirmate încă. Toate cele 298 de persoane care se aflau la bord şi-au pierdut viaţa. Între ele se afla şi un cetăţean român.

A.C.C.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro