VIDEO / Adi Minune, dans demenţial la cheful Caranilor, pe muzica lui Salam! Lumea a rămas mască

+2 click pentru
galerie

Naș la nunta unui infractor deosebit de periculos, Adrian Minune s-a dat în spectacol, pe rigul de dans, împreună cu unul dintre oamenii de încredere ai mirelui, la numai câțiva metri de grupul de femei în care se afla mireasa.

La fel ca mulți alți lăutari de top, Adrian Minune s-a înrudit cu lideri ai lumii intrelope. În cazul de față, Minune a acceptat să fie naș la nunta lui Costel Caran, care, alături de frații săi Aurel și Emil, conduce una dintre cele mai violente grupări infracționale din țară. La petrecerea organizată într-un cort, nașul a invitat să cânte numai lăutari aleși pe sprânceană, dintre care nu putea lipsi un alt fin celebru de-al său, Florin Salam. În toiul petrecerii, Minune a fost luat la dans de un bărbat înalt și bine făcut. Cei doi s-au mișcat prividu-se în ochi într-o succesiune de mesaje transmise prin limbajul trupului, numai de ei doi înțelese. La un moment dat, luat de valul ritmurilor orientale, celebrul manelist a început chiar să dea din brațe ca și cum ar fi vrut să zboare.

Deși membrii săi nu se dau în lături de la nimic, clanul Caranilor a fost mai mereu un apropiat al cântăreților de manele, mai ales că fratele mirelui, Aurel, a fost, în tinerețe, acordeonist. Mai mult, acesta a și controlat, ani buni, un club de manele.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro