VIDEO / El este câinele care a făcut toţi internauţii să strige după ajutor! "E surd şi vrea să-i dea cu toporul în cap"

Sursă foto: captură video

Un câine este în mare pericol şi lumea este revoltată. Filmuleţul circulă pe sute de pagini şi conturi de Facebook şi se roagă luarea unor măsuri, altfel animalul va muri din toporul stăpânului.


Pe Facebook-urile oamenilor cu inimi mari pentru necuvântătoare a devenit viral un filmuleţ de un minut cu un câine ce e în mare pericol. Stăpânul lui a cerut ca animalul să fie eutanasiat, iar cei ce au venit la faţa locului au considerat că nu e cazul să facă asta. Aceştia au cerut bărbatului să le lase un răgaz de câteva zile pentru a găsi un adăpost.

"Un domn deţine acest câine de 14 ani, iar din cauza faptului că este surd vrea să-i dea cu toporul în cap! Am fost ieri la el să îl eutanasiem la cererea proprietarului, dar când am văzut că nu e de eutanasiat, i-am cerut domnului un răgaz de trei zile să îi găsim un stăpân bun unde să îşi trăiască puţin bătrâneţea pe care o mai are. Câinele trăieşte în condiţii mizere, are o cuşcă extrem de mică pentru talia lui, e tot murdar de noroi. Pe scurt, total necorespunzător pentru vârsta şi bunăstarea lui. Dacă până miercuri nu îi găsim un alt loc, o să-i dea cu toporul în cap!", au scris îngrijoraţi oamenii.

Momentan, din ultimele informaţii, câinele s-ar afla la un adăpost unde totuşi nu poate sta prea mult.

Pentru cei ce cred că pot să ajute, postarea se află aici.

A.C.

Citeşte şi:

Gigi Becali va avea parte de un şoc atunci când va afla ce a făcut cerşetorul căruia i-a oferit o casă! Decizie neaşteptată a vagabondului de la Piaţa Victoriei

VIDEO / "I-a dat cu picioarele în cap şi în burtă până a ţâşnit sângele din el" / O bestie cu chip de om s-a dezlănţuit, în public

VIDEO / El este câinele faimos pentru zâmbetul său! Vei fi impresionat când vei afla motivul pentru care e fericit


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro