VIDEO / Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu", despre posibila idilă cu Mihaela: "Eu nu sunt căţeluş. Familia mea nu mă mai recunoaşte"

După numeroase discuţii aprinse, se pare că Emanuel a lăsat garda jos. A petrecut mai mult timp în compania Mihaelei la "Mireasă pentru fiul meu", iar acum îşi doreşte noi experienţe alături de ea.


Deşi e dornic să o cunoască, Emanuel ţine garda sus şi aşteaptă ca Mihaela să facă prima mişcare. Până la urmă, cei doi au făcut paşi unul spre celălalt în dansul pe melodia "When I fall in love" (Când mă îndrăgostesc) a lui Celine Dion.

"Cosmine, tu crezi că-s om naiv? Dar să nu crezi că voi fi căţeluş. Nici vorbă. Nu pun botul la vrăjeli. Vreau să văd cum va fi faţă de mine. Dacă nu va fi caldă, e clar că nu va fi nimic", i s-a destăinuit Emanuel lui Cosmin în timp ce se uitau la meci.
"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.


Sursă foto: captură
A.C.
Citeşte şi:

Nicolae de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat cărţile pe faţă! Fostul concurent l-a criticat pe Dănuţ: "Eu m-am bucurat mult că a ieşit din competiţie!"

A recunoscut! Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut anunţul ÎN DIRECT: "Sunt însărcinată în luna a treia!"

VREA SĂ PĂRĂSEASCĂ MPFM. Loredana, de la "Mireasă pentru fiul meu", ameninţă: "Eu plec!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro