A recunoscut! Cătălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a făcut anunţul ÎN DIRECT: "Sunt însărcinată în luna a treia!"

Cătălina şi Nicolae îşi trăiesc dragostea în afara casei "Mireasă pentru fiul meu", iar acum se pregătesc să devină părinţi.

Invitaţi în emisiunea "Star Matinal", Cătălina şi Nicolae au spus adevărul. Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a mărturisit că este gravidă în trei luni de zile.

"Eram foarte stresată. Acum stăm acasă, ne-am plimbat prin toată ţara. Am vorbit cu Elly, Cristian, Cristiana. Mă aşteptam ca Elly să câştige competiţia. Nu m-a bucurat că a ieşit Dănuţ. Sunt însărcinată în luna a treia, e jumătate fetiţă, jumătate băiat. Dacă e fată o va chema Alexandra", a declarat Cătălina, vineri, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

"Acum ne înţelegem foarte bine. Nu sunt gelos la extrem. Nu ne controlăm unul pe celălalt. Vrem să ne găsim ceva de muncă, poate plecăm din ţară. Apoi să-şi devină Cătălina cântăreaţă. Îmi pare rău că nu m-am înţeles cu mama Cătălinei", a spus Nicolae.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Iulia de la "Mireasă pentru fiul meu" nu mai arată deloc aşa! Cum s-a transformat tânăra la 2 ani de la competiţie

VREA SĂ PĂRĂSEASCĂ MPFM. Loredana, de la "Mireasă pentru fiul meu", ameninţă: "Eu plec!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro