VIDEO / Fetiţă de 5 ani, lovită de cancerul la ureche! Este crescută de bunică: "Mama ei a aflat că e bolnavă, dar nu i-a păsat!"

Îngerul în uniformă se implică din nou. Caporalul Eliza Săpunaru a ajutat de-a lungul timpului mai multe familii nevoiaşe, cu siguranţă vă amintiţi şi voi. Eliza a mai găsit un alt caz cutremurător.


Rebeca are doar cinci ani şi suferă de cancer la ureche. Şi mai trist este că mamei celei mici nu-i pasă deloc de fiica ei pe care a abandonat-o în braţele bunicii. Rebeca are nevoie de un implant cohlear.

VIDEO / Patru copii abandonaţi în mocirlă! Mama a furat alocaţiile: "Vrem la şcoală, dar nu avem bani de caiete!"

"Nu pot să-i dau la stat. Nu mă lasă inima. Edy a venit într-o zi şi mi-a spus că e o pată de sânge pe pernă. Prima dată s-a văzut un polip şi după a ieşit cancer la ureche. Mama ei mi-a spus că pleacă în Cipru să culeagă portocale, dar s-a dus cu un bărbat. A aflat că are cancer micuţa, dar nu i-a păsat. Rebeca a suferit patru operaţii, cu urechea dreaptă nu aude nimic. Are nevoie de un transplant cohiear", a declarat bunica Rebecăi, luni, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

VIDEO / Viaţa în beznă! Un cântăreţ de muzică populară şi soţia lui, orbi pentru o zi: "Este cumplit să nu-ţi vezi propriul copil!"

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Momente cumplite pentru Mara Bănică, după ce copilul ei a fost maltratat: "Îl duc la psiholog!"

VIDEO / Sărac şi umilit! Copil de 12 ani, bătut cu bestialitate de profesoară! Motivul: nu a scris tot de pe tablă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro