VIDEO / Sora femeii găsite decedate în pădure: ”Nu am văzut trupul surorii mele”

Sursa Foto Antena 1

Destin tragic pentru o mamă şi cele două fiice de 13 şi 3 ani. Cele 3 au fost găsite fără suflare într-o pădure din judeţul Vrancea. Se pare că femeia împreună cu sora şi cu cele două copile au plecat de la soacra care stătea într-un sat şi au luat-o prin pădure, spre satul în care locuiau.

Sora victimea a declarat la "Acces Direct" că autorităţile nu i-au dat prea multe informaţii despre moartea neaşteptată a Dumitrei şi a celor două fiice ale sale.

"Ce să vă spun acum. Eu nu ştiu prea multe. Nu am văzut trupul surori mele. Autorităţile nu ne-au dat prea multe amănunte", a spus femeia la Antena 1.

Tatăl fetei mai mare s-a arătat foarte supărat de cele întâmplate.Nicolae a povestit că "Au venit plouate de la Dălhăuţi prin pădure şi le-am trimis înapoi tot plouate.Când au ajuns la mine le-am luat la ceartă că ce caută, că au păduhi şi că sunt murdare. Şi ele au plecat înapoi, cu copilul de trei ani şi cu aia mai mare. Fata de 14 ani este a mea", a spus acesta la Antena 1.

Localnicii susţin că după cele trei ar fi plecat şi sora femeii, în vârstă de 41 de ani, iar motivul pentru care acestea ar fi ales să plece ar fi fost o ceartă în familie. Întrucât nu au mai ajuns acasă, la Cârligele, luni seară, rudele au anunţat Poliţia care a început căutările.

T.S

Citeşte şi: 
Caz şocant în Vrancea! Două fete împreună cu mama lor, găsite moarte într-o pădure!

VIDEO / Triplă crimă în Vrancea? Două fetiţe şi mama lor, găsite moarte în pădurea pe care o cunoşteau ca în palmă. Prima suspiciune este CRIMA!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro