VIDEO / Viaţă de coşmar pentru nişte suflete nevinovate! Copilă răstignită şi ameninţată cu decapitarea de tatăl vitreg

captura Antena 1

Viaţă de coşmar pentru nişte suflete nevinovate! O femeie din Bacău şi-a luat copiii şi a fugit de acasă, din cauza concubinului care-i bătea fetiţa dintr-o căsătorie precedentă şi a ameninţat-o cu decapitarea.

Andreea, o tânără de 25 de ani bătută şi maltratată de concubin, este disperată să-şi găsească liniştea şi protecţia pentru ea şi pentru cei doi copii ai săi. Femeia susţine că fostul concubin o bate pe ea şi pe fetiţa din prima ei căsnicie şi că le terorizează.

"Am fost căsătorită şi am avut o fetiţă. Tatăl acesteia a murit. La un an de la moartea fostului soţ, l-am cunoscut pe concubinul cu care am mai avut o fetiţă. La prima vedere, părea un om blând, muncitor. După ce m-am mutat cu el, a început să-mi bată fetiţa. O bătea de o învineţea. Totul a durat aproape 4 ani. Am plecat de la el, dar m-am întors pentru că venea plângând după mine şi îmi spunea că nu se va mai repeta. O dată a bătut-o şi a pus-o să stea două ore cu mâinile în sus. A luat-o în dormitor şi a început să-i dea cu pumnii şi s-o lovească peste tot. Apoi, a pus-o să ţină mâinile în sus două ore şi pentru că nu a putut, i-a dat cu suc în ochi. A bătut-o că se uita la desene animate. Am făcut copilul cu el pentru că nu mă lăsa să iau anticoncepţionale. Pe cel mic nu l-a bătut niciodată. Am aşteptat momentul potrivit ca să plec. Am prins momente în care era agresiv şi cu părinţii lui", a declarat Andreea, femeia molestată de concubin, la "Acces direct", de la Antena 1.

Mama Andreei a confirmat plângerile fiicei sale: "A spus că o omoară. A spus că ne dă foc. Copilul i-l bate. Tot timpul o bate. El nu ştie nici de Poliţie, nici de Dumnezeu, de nimeni. Când pleacă Andreea de acasă, el ne ameninţă încontinuu. A zis că o omoară şi pe ea, şi pe noi. Eu vreau să lase copiii în pace".

"Nu mi-am bătut copiii, i-am iubit. Eu am dus-o pe Denisa la spital că s-a lovit în piaţă, după ce a căzut şi s-a lovit cu capul de tarabă",
a negat Robert, bărbatul acuzat că şi-ar fi maltratat concubina şi copiii.

Vasilica, o martoră şa incidentele din sânul acestei familia, a confirmat spusele femeii: "Domnul Robert minte foarte mint. Era o dată în Piaţa Centrală, iar Denisa se juca la o ţâşnitoare. A luat-o şi a lovit-o de a nenorocit-o. Ţin minte că venea cu copilul în căruţ şi trebuia să aibă grijă şi de copil şi să şi vândă la tarabă".

Citeşte şi:

Înregistrări bombă cu femeia care şi-a dat propriul copil, la mica publicitate! Strigător la cer!

Alertă la Buzău! Meningita West Nile, confirmată în cazul a două persoane!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro