VIDEO / Un bărbat nevăzător vrea să scape cu orice preţ de soţie, tot nevăzătoare, pentru amantă! "Iubita mea urmează să nască"

Petrică Pârvu şi actuala iubită © captură video

Şi-a găsit fericirea în braţele amantei, dar soția ar refuza să-i dea divorțul. Un bărbat nevăzător o acuză pe nevasta sa, tot nevăzătoare, că nu-l lasă să fie fericit. Omul de 46 de ani se pregătește să devină tatã, pentru prima oară în viață, asta pentru că amanta e gravidă. Dar nici asta se pare că nu a înduplecat-o pe încă soția lui. Așa că bărbatul a decis să-şi facă ordine în viaţă, iar nevasta sa să afle și ea tot adevărul.

Citeşte şi - Noi detalii în cazul tinerei infectată cu argint viu. Femeia este însărcinată! Ce se întâmplă cu copilul?

După o căsnicie eşuată, bărbatul şi-a găsit în sfârşit fericirea în braţele amantei. Și chiar dacă Dumnezeu i-a luat vederea pentru totdeauna, Petrică Pârvu îi mulţumeşte că în curând va fi tată! Pe Nicoleta, aleasa inimii a cunoscut-o, în umă cu un an, într-un moment în care soţia Diana nu-i mai dadea niciun semn de viaţa, mărturiseşte Petrică. Iar noua sa iubită a venit în viaţa lui, când nu mai avea nicio speranţă că va fi fericit vreodată, potrivit Acces Direct.

"Nu vrea ea să vină la divorţ. În octombrie sunt trei ani de când ne-am despărţit. Vreo 10 luni am stat împreună. Ea nu e învăţată să stea. Ea a stat şi în Arad, şi în Petroşani, şi la Iaşi. Are un frate care o conduce. (...) Dacă nu era dragoste nu mă căsătoream cu ea. (...) Iubita mea urmeaă să nască la sfârşitul lui mai", a spus Petrică Pârvu.

"Eu asta vreau, să divorţeze de ea. Pe mine nu mă deranjează că este căsătorit. Îl iubesc. Ne-am cunoscut printr-un prieten şi m-am dus la el acasă. Sunt însărcinată în şapte luni jumate. Mai am doi băieţi, sunt la Novaci amândoi, la o mamă maternă. Nu am avut unde să îi duc şi i-am dat acolo pe amândoi. Nu am fost căsătorită cu acte. Venea numai beat, înjura, mă bătea, ne scotea afară în ploaie, în frig. Pe al doilea nici eu nu mai ştiu cu cine (n.r. al doilea copil). O să avem o fetiţă. Urmează să nasc", a spus Nicoleta Bărbăcioru, actuala iubită a lui Petrică Pârvu. 

Soţia lui Petrică Pârvu face acuzaţii dure. Aceasta susţine că a fost bătută de soţul ei, motiv pentru care a şi plecat de acasă. 

"Pe 31 ianuarie ne-am căsătorit. Şi eu sunt nevăzătoare ca şi el. Credeţi-mă, bătăile pe care le luam tot timpul cu cureaua... Se urca pe mine cu picioarele. Sunţai la Poliţia din Târgu Jiu. Am sunat şi am chemat poliţia peste el. Dacă eu nu chemam poliţia pe furiş eram moartă din mâinile lui. M-am întors la el, spunea că nu mă mai bate. Tot la fel. Am avocată. Când l-a sunat a început să o înjure. I-am spus să divorţăm prin notar, a spus că îmi rupe picioarele", a spus soţia lui Petrică Pârvu. 

"Nu mai am ce să discut. Jigniţi o femeie. Poate ea are o problemă de sănătate", a reacţionat Simona Gherghe, după ce Petrică Pârvu a început să o jignească pe soţia lui.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro