VIDEO / Vânzătorul violator a abuzat mai multe fete? Ce s-a descoperit la o zi după ce una dintre victime a apărut la Acces Direct

Marian Anghel © captură video

Bărbatul acuzat că a vândut-o pe Elena, pe 600 de euro, unor traficanți de carne vie, se pare că a făcut mai multe victime! Marian Anghel a fost acuzat noiembrie, anul trecut, în emisiunea "Acces Direct", că ar fi întreţinut relaţii intime cu o fetiță de doar 13 ani. Mai mult, bărbatul a fost și la detectorul de minciuni, însă, în ciuda rezultatului și a acuzațiilor care vin din toate părțile, omul e și acum liber. Ba chiar a și îndrăznit să pună mâna, din nou, pe copila de 13 ani.

Totul a ieşit la iveală după ce o fată tânără a venit la Acces Direct pentru a-şi spune povestea şocantă.

"Fata de 13 ani a spus că a fost abuzată. A depus plângere, iar el e tot în libertate. A bătut-o că şi-a găsit alt prieten de o seamă cu ea. Pe 28 ianuarie 2018 fata ar fi fost batjocorită de Marian Anghel. Duminică a furat-o. A urcat-o într-un taxi. A adus-o la ţară, a doua zi când a am fost să iau copiii de la şcoală a intrat în ogradă vânătă. A dus-o la expertiză şi era abuzată. L-au prins, l-au dus la poliţie apoi l-am văzut liber", a povestit mătuşa fetei de 13 ani pentru Acces Direct.

Monica Ungureanu, tânăra care a venit în luna noiembrie la "Acces Direct" a intrat prin telefon în emisiune şi a explicat că a pierdut copiii, toţi cei cinci cărora le-a dat viaţă se află acum în centre de plasament. 

"Am avut nişte probleme în familie legate de fostul concubin. Am ajuns cu copiii într-un centru maternal, cei de la Protecţia Copilului au decis să fie duşi într-un centru de plasament, până când o să îmi remediez problemele. (...) Eu mă lupt să îmi iau copiii", a spus Monica Ungureanu prin telefon la "Acces Direct", tânăra care a fost în emisiune şi acum câteva luni. Ea neagă că fata ei ar fi fost violată. 

Marian Anghel susţine că nu are nicio legătură cu situaţiile repective şi că el nici nu o cunoaşte pe tânăra care a venit în platoul Acces Direct.

"Eu nu o cunosc pe cea care a fost în platou. Nu am fost niciodată în Austria. Nu mi-a trecut niciodată prin cap aşa ceva. Aş putea spune că poate e pusă de cineva care vrea să îmi facă rău. Ea a fugit de mai multe ori acum două luni. Am colaborat cu poliţia, a mers înapoi la centrul respectiv. Acolo consumau etnobotanice. Eu m-am trezit cu poliţia acum 14 zile că trebuie să merg pentru că ea a fugit de la centru. Au crezut că e tot la mine, dar am trimis-o la mătuşa ei. M-au dus la secţie să spun ce s-a întâmplat. Am întreţinut relaţii intime. Nu am lovit-o niciodată", a spus Marian Anghel pentru Acces Direct.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro