Rămăşiţele unei alte victime, găsite în lizieră. Ancheta în cazul Caracal se extinde şi în Germania

Rămăşiţele unei alte victime, găsite în lizieră. Ancheta în cazul Caracal se extinde şi în Germania © arhivă

După ce a fost încheiată expertiza oaselor din lizieră şi din casa lui Gheorghe Dincă, iar INML a publicat raportul final, Tonel Pop aruncă bomba! Pentru că au fost găsite lângă aceste rămăşite alte bijuterii decât ale Luizei şi cum legiştii au confirmat că nu este vorba de Alexandra Măceşanu, avocatul afirmă că, cu siguranţă, este vorba de o altă victimă.

Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici a transmis oasele din lizieră sunt de natură umană şi aparţin unei fete cu vârsta de 15 - 19 ani. În acest context, Tonel Pop a mărturisit că Gheorghe Dincă este autorul mai multor fapte odioase. 

În lizieră, spune Tonel Pop, au fost găsite mai multe accesorii care nu îi aparţin Luizei. Dat fiind acest fapt şi, mai mult, confirmarea legiştilor că nu este vorba de Alexandra Măceşanu, avocatul familiei Luizei a ridicat o altă problemă în anchetă: De ce nu-l întreabă nimeni pe Dincă pe cine a omorât şi a dus în lizieră?

De asemenea, Tonel Pop a menţionat faptul că, acum, Gheorghe Dincă nu le mai spune victimelor sale după luni, ci le spune pe numere. 

"Se fac că nu înţeleg orice le povesteşti, orice le spui. În lizieră au fost găsite accesorii care nu au putut fi identificate ca ale Luizei. În prima fază, când s-a dus la lizieră, spunea "fata din luna mai" şi a mai sugerat altă lună. La audieri, în acest moment, nu mai spune de "fata din luna mai", ci le ia pe cifre. Nu vrea să pronunţe numele, nu-şi asumă. "Fata numărul 1", "Fata numărul 2" eventual "Fata numărul 3"... La reconstituire, de asemenea, au fost rugaţi de Dincă să nu mai pronunţe numele Luiza şi când a fost întrebat, a spus că nu-şi mai aminteşte numele", a mărturisit Tonel Pop la România TV. 

Ancheta în cazul Caracal ajunge în Germania

În cadrul aceleaşi intervenţii, Tonel Pop a declarat că cercetările se vor extinde şi în Germania. Mai mult, avocatul familiei Melencu continuă să afirme că este sigur de faptul că Dincă are mai mulţi complici.

"O să ne extindem şi pe Germania. Nu pot să vă spun de ce, dar sunt date mai mult decât importante. În mod clar, Dincă nu ar fi putut să facă acele ardere, ambalări şi în niciun caz aşa cum a susţinut. Nu putea să facă singur ceea ce a afirmat că a făcut. Asta din punct de vedere tehnic. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. Omul acesta a făcut foarte multe lucruri... Are multe altele de care nu-l întreabă nimeni. De ce nu-l întreabă pe cine a omorât şi a dus la lizieră? Pentru că avem o altă persoană care avea cercei, cu totul alte obiecte de îmbrăcăminte decât Luiza.", a mai spus acesta. 

Vă reamintim că, potrivit RTV, Gheorghe Dincă le-ar fi spus colegilor de celulă de la Arestul Central din Bucureşti că rămăşiţele de la marginea pădurii din Caracal nu sunt ale Luizei, ci ale unei fete pe care o cunoaşte doar el şi Dumnezeu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro