Colegele Alexandrei Măceşanu, chemate la audieri după patru luni de la dispariţia fetei

Colegele Alexandrei Măceşanu, chemate la audieri după patru luni de la dispariţia fetei © arhivă

Continuă audierile! În plin scandal în cazul Caracal, la patru luni de la dispariţia Alexandrei Măceşanu, procurorii DIICOT au cerut audierea colegelor fetei.

Procurorii DIICOT au cerut audierea colegelor Alexandrei Măceşanu, la patru luni de la dispariţia fetei. Audierile sunt programate miercuri, 16 octombrie şi vor avea loc la Caracal. Colegele Alexandrei Măceşanu nu vor fi aduse sau chemate în Capitală pentru această procedură.

De altfel, procurorii vor să afle ce a făcut Alexandra Măceşanu în zilele de dinaintea dispariţiei şi ce discuţii a purtat fata cu colegele ei, a transmis Antena 3.

Luni, la IGPR, medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au fost audiaţi în dosarul Caracal în legătură cu modul în care au fost efectuate expertizele rămăşiţelor găsite de anchetatori atât în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, cât şi în lizieră.

"Este o procedură judiciară prevăzută de Codul de procedură penală... Este vorba de dosarul de bază în care s-au făcut expertize şi, în acest moment, li se cer explicaţii tehnice privind expertizele. Nu este vorba de un dosar în care dumnealor ar fi anchetaţi. Acel dosar este la Parchetul General, nu la DIICOT", a declarat Tonel Pop.

Alexandra Măceşanu, văzută în Italia?

Echipa Acces Direct a prezentat informaţii şocante în acest caz! O româncă ce locuieşte în Italia spune că este sigură că Alexandra Măceşanu trăieşte. Femeia susţine că ar fi stat de vorbă cu ea, după ce fata a intrat în barul pe aceasta îl patrona şi i-a cerut ajutorul.

"Fostul meu soţ m-a ameninţat că mă omoară, dacă eu vin să vorbesc de Alexandra. Mie mi-e frică şi nu mai vin. Am doi copii de crescut. Actualul meu concubin nu e acasă. Vineri seara se întoarce, iar eu stau singură. Mă poate omorî oricând. Ăsta e violent, fostul meu soţ de origine albaneză", a spus acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro