Medic din Suceava, rămas cu alte două cadre într-o secție plină de pacienți: „Oricum sunt infectată, nu știu ce va fi”

Medic din Suceava, rămas cu alte două cadre într-o secție plină de pacienți infectați: „Oricum sunt infectată, nu știu ce va fi” © Facebook

În plină epidemie de coronavirus, sora unui medic din Suceava își strigă durerea! Femeia a povestit pe rețelele de socializare, într-un mesaj ajuns ulterior viral, cum sora ei, medic oncolog, a rămas doar alături de alte două cadre în secția de boli infecțioase, plină de bolnavi de coronavirus. 70 de medici din Suceava sunt infectați!

„Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție” - așa a început sfâșietoarea confesiune. 

Sora medicului oncolog din Suceava a relatat că medicii sunt expuși fără niciun echipament de protecție virusului Covid-19. Femeia precizează că, sora ei, rămasă doar alături de alți doi medici, unul tot oncolog și unul ATI, descrie virusul ca pe „Satana. Ceva de pe altă lume”.

„Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate.
Medici expuși fără niciun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, singura rămasă alături de un alt medic oncolog și un medic ATI sa aibă în grijă toată secția de infecțioase din Suceava, plină de pacienți bolnavi de corona, ca ”Satana, e ceva de pe altă lume”
, se arată în mesajul Simonei Semen. 

Simona Semen, autoarea mesajului, continuă apoi într-o notă dură și spune că își dorește ca
și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!!”
.

„STAȚI ACASĂ! ÎNTELEGEȚI, NU ESTE O GLUMĂ!”

Femeia a făcut un apel către toți românii, cerându-le să rămână în case și să nu își bată joc de oamenii care sunt, în această perioadă, în linia întâi: medicii. 

„Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață. În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț”, a continuat Simona Semen.

Amintindu-și cu durere de faptul că sora ei, medicul oncolog, i-a spus că „oricum sunt infectată, nu știu ce va fi, femeia adaugă că, în astfel de situații, „ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea DRACU ACASĂ!!!!! NU vă bateți joc de cei care nu pot alege!”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro