Tonel Pop, noi dezvăluiri halucinante! „Dosarul Luizei, în mare măsură a dispărut”

Tonel Pop, noi dezvăluiri halucinante! „Dosarul Luizei, în mare măsură a dispărut” © arhivă

Tonel Pop, avocatul familei Luizei, face noi dezvăluiri! Acesta susține că dosarul dispariției tinerei a dispărut odată cu ea. Mai mult, Tonel Pop a precizat că procurorii DIICOT nu știau de existența ultimei persoane care a văzut-o pe Luiza Melencu în viață, deși a fost audiată de patru ori în dosarul inițial. 

Noi informații și noi acuzații în cazul Caracal. Tonel Pop a declarat public că oamenii legii nu au dorit să arate nicio pagină din dosarul dispariției Luizei, menționând că, în mare măsură „a dispărut”. De asemenea, avocatul familiei Luizei a spus, în cadrul aceleași intervenții, că cel mai important element din anchetă într-un asemenea caz este ultima persoană care a văzut-o pe copilă în viață.

Cu toate acestea, procurorii DIICOT nu știau de existența acestei persoane, deși a mai fost audiată de patru ori. Tonel Pop a atras atenția asupra faptului că, declarațiile acestei persoane pot avea, de altfel, un rol important în rezolvarea cazului. 

„Dosarul dispariției Luizei, pur și simplu, nicio pagină nu a vrut să ne arate nimeni din acest dosar, dar pe măsura avansării cercetărilor, au trebuit să discute și despre acest lucru. Vă spun în premieră, și cel puțin răspicat, că acest dosar Luiza, dispariția Luizei, în mare măsură a dispărut. A dispărut odată cu Luiza. Pe parcurs. Trebuie să nu minalizăm roul nefast pe care l-au avut primii anchetatori care au avut acest dosar. Există ca în orice caz al unei dispariții, atunci când o persoană este găsită moartă sau este dispărută, cel mai important element este ultima persoană care te-a văzut în viață. Ultima persoană care a văzut-o pe Luiza în viață, eu am adus-o în fața procurorilor DIICOT central și aceștia s-au mirat că nu știau de existența acestei persoane, care a mai fost audiată de patru ori în dosarul inițial, plecând de la poliția zonală, trecând pe la Parchetul Judecătoriei și la Caracal, și la Craiova, și în cele din urmă ajungând la DIICOT structura Teritorială Craiova. Pe acest parcurs, acea persoană a avut cel puțin patru audieri. Cei care au acum acest caz nu știau că există acea persoană, ca să nu mai vorbim de declarațiile acelei persoane, de natura faptelor relatate de acea persoană și de conjunctura amplă în care acea persoană a văzut, știe, cunoaște și a fost și audiată”, a declarat Tonel Pop la Antena 3. 

Ce se întâmplă cu telefonul Luizei

Telefonul mobil al Luizei Melencu a fost localizat în Releul Dioști, satul Radomir, iar acesta nu bate spre adresa fetei, ci spre Caracal, conform unor surse confidențiale, citate de Antena 3. Ultima localizare a telefonului Luizei apare în Caracal și nu în Dioști, locul unde locuiește familia sa, ceea ce înseamnă că telefonul a fost, într-adevăr, aruncat de Gheorghe Dincă.

Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

Anchetatoii au examinat una dintre gropile pe care Dincă le are în curte și s-a descoperit faptul că aceasta conținea cenușă. Potrivit informațiilor oferite de digi24.ro, nu se știe încă dacă este vorba despre cenușă provenită în urma arderii unui cadavru, dar se vor face cercetări în acest caz.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro