Rețetă de omletă cu brânză de burduf. Ingredientul pe care trebuie să îl adaugi să fie pufoasă
Omleta este preparatul ideal pentru micul dejun. Are nutrienți, este delicioasă și îți asigură toate vitaminele de care ai nevoie. Dacă ți pare că are un gust prea banal, poți să adaugi și brânză de burduf, pentru o aromă de vis. Iată de ce ingredient este nevoie pentru a fi pufoasă!
- Rețetă delicioasă de omletă cu brânză de burduf
- Secretul pentru un preparat aromat
Brânză de burduf este printre cele mai aromate și delicioase și este un ingredient pe care poți să îl adaugi în multe combinații. Cea de care te ve îndrăgosti iremediabil este cu ou, iar savoarea și gustul sunt spectaculoase. Acest ingredient îi să o aromă unică omletei tale, astfel că nu trebuie să îl ratezi.
Rețetă de omletă cu brânză de burduf
O zi de succes începe cu un mic dejun delicios, iar omleta îți vine în ajutor de fiecare dată când au nevoie. Este delicioasă și îți dă energia de care ai nevoie. Poate fi savurată alături de o salată de legume și combinată cu o mulțime de alte ingrediente, care aduc un plus de gust preparatului tău.
Ingrediente
- 70 de grame de brânză de burduf
- 3 ouă
- o lingură de lapte
- unt pentru prăjit
- sare, piper
- mărar
Mod de preparare
Se bat ouăle, se pune laptele și se adaugă brânza sfărâmată. Se condimentează cu sare și piper după gust, iar la final se adaugă mărarul tocat mărunt.
Se pune la prăjit într-o tigaie încinsă cu unt și se amestecă în timp ce se prăjește. După ce s-a gătit suficient, se scoate pe o farfurie și se savurează cu o salată de legume.
Ce ingredent adaugi pentru a fi pufoasă
Știm cât de delicioasă este omleta pufoasă, iar pentru a o obține, tot ce trebuie să faci este să adaugi un ingredient din lista de mai sus.
Este vorba despre lapte, un ingredient care îi va da o consistență diferită omletei tale. De asemenea, și faptul că o prăjești în unt și nu în ulei este un factor important.