Câtă carne trebuie pentru 200 de sarmale. Greșeala pe care o fac multe gospodine
Sarmalele joacă un rol important mai ales la mesele festive, unde acestea sunt preparatul de bază. Însă, cu cât cantitatea de sarmale este mai mare, cu atât riscă gospodinele să facă mai multe greșeli în rețetă. Așadar, iată câtă carne trebuie pentru 200 de sarmale.
- Ce cantitate de carne este recomandată pentru 200 de sarmale
- Toate gospodinele trebuie să știe asta
Există extrem de multe rețete pentru pregătirea sarmalelor, însă cantitatea ideală de carne rămâne încă un mister. Din acest motiv vă vom prezenta ce cantitate de carne trebuie să adăugați pentru a pregăti 200 de sarmale, deoarece cantitatea este una dintre greșelile pe care le fac gospodinele.
Ce cantitate de carne este necesară pentru 200 de sarmale
Cantitatea ideală pentru a realiza sarmalele a fost, dintotdeauna, un subiect cu mai multe păreri, indiferent de numărul acestora. Însă, acesta este un aspect important pentru rețetele cu sarmale, deoarece multe gospodine fac greșeala de a nu pune cantitatea necesară, iar sarmalele nu mai devin la fel de gustoase.
Așadar, pentru a realiza 200 de sarmale, gospodinele au nevoie de o cantitate aproximativă de 3 kg de carne, de unde ar trebui să le iasă 150-200 de sarmale. Acest lucru depinde de mărimea sarmalelor, însă dacă acestea sunt medii, cu această cantitate se pot pregăti 200 de sarmale fără probleme.
Alte sfaturi pentru a pregăti cele mai gusoase sarmale
Fiecare dintre noi am mâncat, vreodată, acele sarmale care ne-au rămas în minte și pe care nu le-am putut reproduce niciodată acasă. Ei bine, pentru asta nu este nevoie doar să respectăm punctual rețeta, ci să știm și anume trucuri care ne vor ajuta.
Unul dintre cele mai importante, chiar dacă pare banal, este să spălăm frunzele de varză cu apă călduță. Acest lucru ne va asigura de faptul că sarmalele nu vor avea un gust prea sărat, sau prea acru. Un alt aspect important este să le fierbem într-un vas de lut, timp de 3 sau 4 ore. După acest timp, le băgăm pentru încă o oră la cuptor. De asemenea, pentru a obține o culoare roșie și un gust delicios, este recomandat să punem o lingură de boia dulce în apa în care fierb sarmalele, pe lângă sosul de roșii.