Rețetă de fursecuri cu gem. Desertul simplu pe care să-l prepari pentru familie
Fursecurile se numără printre cele mai iubite deserturi, iar cele preparare în casă vor avea o savoare specială. Desertul se prepară în doar câteva minute și ai nevoie de puține ingrediente pentru ca rezultatul să fie unul delicios.
- Rețetă de fursecuri cu gem
- Preparatul delicios pentru familie
Fursecurile nu pot lipsi de pe nicio masă importantă. Indiferent că vorbim de un festin, aniversarea unei zile de naștere sau o sărbătoare importantă, deserturile au un loc special pe masă. Cu ajutorul rețetei de astăzi, le poți prepara în doar câteva minute și te vei bucura de rezultatul obținut, fiindcă vor fi delicioase.
Rețeta este simplă și poate fi făcută de oricine, indiferent de măiestria pe care o are în bucătărie. Fursecurile făcute în casă au o savoare specială, fiind adăugat un ingredient important, anume iubirea față de preparat. Vrei ca toți pe care îi hrănești să se bucure de ceea ce ai gătit, iar în acest fel, rezultatul va fi delicios și cei dragi vor consuma entuziasmați.
Ingrediente
- 220 g brânză de vaci
- unt 100 g
- 40 g zahăr
- 180 g făină
- 1 linguriță praf de copt
- 3 linguri gem
Mod de preparare
Prima dată se amestecă brânza de vaci cu untul moale și zahărul până se omogenizează. Se adaugă și un vârf de sare și se amestecă, apoi se toarnă făina cernută împreună cu praful de copt.
Pe masa de lucru se pune făină, apoi se întinde un strat subțire de cocă. Cu ajutorul unui pahar se taie cercuri, apoi se întinde umplutura în cerc. Se acoperă cu al doilea cerc și ce „ciupesc” marginile pentru a le uni. Se pot decora după gustul fiecăruia.
Fursecurile se pun pe o hârtie de copt într-o tavă. Blatul se poate unge cu gălbenuș bătut și zahăr. Tava merge la cumpăr pentru 20 de minute la 180 de grade. La final se presară zahăr pudră.