Ingredientul pe care trebuie neapărat să îl adaugi în cafea dacă vrei să slăbești. Trucul recomandat de specialiști pentru o siluetă perfectă
Cu toții știm ce importantă este cafeaua băută dimineața, chiar dacă are și efecte negative asupra organismului. Însă, această băutură poate să le fie de un adevărat ajutor celor care vor să slăbească, adăugând un singur ingredient în plus. Specialiștii au spus ce trebuie să faci pentru a avea o siluetă perfectă.
- Ingredientul pe care trebuie să îl adaugi în cafea ca să slăbești
- Recomandarea specialiștilor pentru o siluetă fără defecte
Cafeaua este băutura favorită a multor persoane, iar pentru alții a devenit chiar o dependență. Dincolo de efectele negative pe care le are dacă este consumată în exces, cafeaua poate să devină un aliat de încredere al procesului de slăbit. Beneficiile sale vor exploda după ce ai adăugat un singur ingredient simplu, pe care îl găsești la toate magazinele.
Ingredientul pe care trebuie să îl adaugi în cafea dacă vrei să slăbești
Mulți ar spune că este un ingredient minune pentru deserturi sau ciocolata caldă, fără să știe ce efecte magice are dacă este adăugat în cafea. Scorțișoara transformă băutura pe care o consumăm cu toții în fiecare dimineață într-un de detofixiere, care ajută la pierderea în greutate. Așadar, dacă vrei să slăbești și totuși să te bucuri de o cafea delicioasă, tot ce trebuie să faci este să adaugi o jumătate de linguriță de scorțișoară.
Recomandarea specialiștilor, pentru a nu ajunge la complicații, este ca iubitorii de cafea să nu consume mai mult de o linguriță de scorțișoară pe zi, pentru a nu ajunge la complicații precum ulcerul gastric, pancreatită sau hipertensiune arterială.
Mai mult decât atât, pentru a ajuta la pierderea kilogramelor în plus, este necesar să nu adaugi zahăr în cafea, deoarece acest lucru va duce la mai multe calorii.
Cum prepari corect o cafea
Cafeaua poate să devină o adevărată delicatesă, dacă este preparată corect. Pentru a te asigura că parcurgi toți pașii necesari, un specialist în cafea a spus care este secretul pentru o băutură exact așa cum își dorești.
”Una dintre cele mai utilizate metode pentru a obține o ceașcă de cafea delicioasă, aromată și complexă este aparatul de cafea turnabil. Dacă folosiți un filtru V60 pentru a prepara cafeaua trebuie să țineți cont de câteva aspecte foarte importante și anume: dimensiunea cafelei (gradul de măcinare), temperatura apei, filtrul folosit și raportul cafea/apă. Dacă nu aveți acasă o râșniță electrică, atunci când cumpărați boabele de cafea, rugați barista să vă ajute să le râșnească special pentru V60 sau Chemex. De obicei timpul pentru a prepara cu cană de cafea cu ajutorul acestei metode este între trei, patru minute. Rezultatul, o cafea aromată, echilibrată și delicată.”, a spus specialistul în cafea, Andrei Ianoși.