Metoda simplă prin care să adormi imediat. Medicul Vlad Ciurea o folosește întotdeauna: ”Fără somnifere”
Medicul neurochirurg Vlad Ciurea este foarte apreciat de public datorită sfaturilor pe care le oferă. Acesta apelează la o metodă simplă pentru a adormi imediat și este recomandată tuturor românilor.
- Metoda simplă prin care să adormi imediat
- Medicul Vlad Ciurea o folosește întotdeauna
Medicul Vlad Ciurea este foarte apreciat de public datorită numeroaselor sfaturi pe care le oferă cu privire la creierul uman. A explicat o metodă prin care poți avea un somn mai bun și să adormi rapid.
Metoda prin care poți să adormi rapid
Medicul Vlad Ciurea are un program bine pus la punct. Seara, adoarme înainte de ora 22:00, iar dimineața se trezește devreme, pentru a funcționa cât mai eficient în timpul unei zile. Neurochirurgul are o rutină de zeci de ani pe care o respectă. Acesta Încearcă să închidă televizorul la 21:45, apoi își petrece timpul citind o carte, cu geamurile deschide pentru aer curat.
“Fac tot posibilul ca la 21:45 să opresc televizorul, să iau o carte frumoasă, de călătorii, de aventuri, de poveste, cu geamurile cât mai deschise şi să încerc să dorm. Şi se poate. Fără somnifere şi fără alte lucruri. Se poate, se poate, se poate”, spune medicul, conform Antena 3.
Ora de trezire este importantă
Specialistul se trezește dimineața la 5:30. A recomandat tuturor ca în momentul în care se află într-o vacanță să renunțe la telefoane și la problemele de acasă, deoarece creierul ajunge să fie perturbat.
”Dimineaţa, ora de trezire la mine este 5:30. Iar dacă mergeţi într-o vacanţă, faceţi tot posibilul să lăsaţi telefoanele, mailuri, să lăsaţi toate aceste suprasolicitări care vin din afară şi care vă conturbă creierul. O solicitare, de exemplu de la serviciu, într-o insulă grecească, îţi conturbă tot şi tot nu o rezolvi şi ţi-ai stricat vacanţa respectivă. S-a inventat weekend-ul. Folosiţi-l. S-a inventat concediul. Folosiţi-l. S-a inventat relaxarea. Folosiţi-o. S-a inventat pădurea. Încă mai avem păduri. Vă rog să le folosiţi”, mai spune medicul neurochirurg Vlad Ciurea.
Telefoanele ținute lângă pat, periculoase pentru sănătate
Medicul neurochirurg recomandă ca telefonul să fie ținut pe o masă, la depărtare, în niciun caz în pat sau în apropierea sa. Radiațiile emise de telefon sunt periculoase pentru sănătate și ar trebui atins cât mai puțin.
”Telefonul mobil emite radiații. Este dovedit. Sunt tot felul de experimente. Sigur emite radiații și sigur este periculos! Trebuie să îl ținem la distanță. Îl punem pe masă, nu lângă inimă. Și avem legătura cu el prin diferite metode pentru a vorbi. La fel și în mașină. Putem să răspundem ambient pe telefon, fără să punem mâna pe acesta. În niciun caz, vă rog frumos, seara, nu dormiți cu telefonul în pat! Este o mare greșeală!”, a explicat medicul.