Cartofi la cuptor, rețeta virală de pe TikTok. De ce e specială
Cartofii sunt mereu integrați în diferite rețete, fie că e vorba de preparate simple sau mai complexe. De curând, pe TikTok, a devenit virală o rețetă de cartofi la cuptor, care pare să devină tot mai populară printre utilizatorii platformei.
- De ce este atât de populară această rețetă de cartofi la cuptor
- Cum poți să prepari și tu rețeta de cartofi, cu un minim de efort
Nu este niciun secret că pe TiKTok, au devenit virale multe rețete. De această dată, o altă rețetă este „vedeta” pe această platformă. Un tânăr a reușit să transforme acest preparat simplu într-unul cu totul special. Iată de ce, dar mai ales ce ingrediente a folosit.
Această rețetă de cartofi la cuptor a primit peste un milion de aprecieri pe TiKTok
Jeremy Scheck este un tânăr pasionat de bucătărie și nu ezită să împărtășească diferite rețete. Așa s-a întâmplat și de această dată, când una dintre rețelele sale a devenit virală pe această platformă.
Pasionat de bucătărie, dar și de știință, Jeremy Scheck, le-a spus celor care îl urmăresc pe TikTok că a reușit să îmbine aceste două domenii atât de diferite, pentru a obține cei mai delicioși cartofi la cuptor.
Rețeta virală de cartofi la cuptor
Ingrediente:
- cartofi
- paprika
- piper negru
- rozmarin
- sare de mare
- mărar
- pătrunjel
Mod de preparare:
Pentru început, se taie cartofii și se lasă în apă rece, pentru câteva minute. Ulterior, se fierb pentru 10 - 15 minute. Se scurge apa și se zdrobesc cu ajutorul unei furculițe, înainte să fie puși într-o tavă și dați la cuptor.
Mai apoi, se adaugă și sarea, piperul negru, rozmarinul și paprika. Cartofii se pun la cuptor, iar după ce sunt gata, este bine să îi mai lași încă 10 minute, la căldură. Mai apoi, poate fi presărat puțin mărar sau pătrunjel și pot fi serviți.
Cartofii vor fi mult mai gustoși dacă sunt fierți, înainte de a fi puși la cuptor, iar sarea de mare are rolul de a le oferi o textură crocantă, fără prea mult efort.
Mai apoi, dacă sunt lăsați încă 10 minute în cuptor, după ce focul este stins, le permite cartofilor să devină și mai crocanți, dar fără a-i arde.