Prajitură cu banane fără zahăr. Rețeta care nu îngrașă
Ești la dietă, dar ai totuși poftă de ceva dulce? Rețeta de prăjitură cu banene fără zahăr e cea mai potrivită. Iată ce ce ingrediente ai nevoie și cum se prepară.
- Cea mai gustoasă prăjitură care nu îngrașă
- Ingredientele de care ai nevoie
Rețetă de prăjitură cu banane fără zahăr
Prăjitura cu banane fără zahăr e una dintre cele mai apreciate mai ales atunci când ești la dietă. Dacă nu vrei să te îngrași, atunci e potrivită pentru tine.
Vei avea nevoie de:
4 banane coapte
4 ouă
jumătate de ceașcă de fulgi de ovăz pisați
o ceașcă de stafide
o ceașcă de ulei de măsline
două linguri de bicarbonat de sodiu
un vârf de cuțit de scorțișoară
Mod de preparare
Înainte de a te apuca de rețetă, aprinde cuptorul și lasă-l să se încălează. În acest timp amestecă într-un vas banele, ouăle întregi și uleiul de măsline astfel încât să obții o pastă omogenă.
Imediat adaugă stafidele și amestecă în continuare urmând ca ulterior să adaugi și ovăzul pisat, scorțișoarea și bicarbonatul.
Unga forma de prăjituri cu ulei de măsline și presară fulgi de ovăz mărunțit. Adaugă compoziția în formă și bagă prăjitura la cuptor timp de aproximativ 35 de minute.
După ce timpul se scurge, scoate prăjitura și o poți gusta caldă. Cu siguranță vei fi surprins de felul în care arată și cât de gustoasă e chiar și fără pic de zahăr.