Rețetă de brioșe de post cu dulceață. Un desert rapid și delicios
Dacă vrei să surprinzi musafirii, dar și familia cu un preparat delicios de post, noi îți prezentăm rețeta de brioșe cu dulceață. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru realizarea acestui desert!
- Rețetă de brioșe de post cu dulceață
- Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Pentru că ne aflăm în Postul Paștelui și cu siguranță vrei să-ți delectezi familia, dar și musafirii cu un preparat delicios, noi îți prezentăm rețeta de brioșe cu dulceață, un desert simplu și pe placul tuturor. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie!
Rețetă de brioșe de post cu dulceață
Ingrediente:
- 250 g faina
- 100 g zahar
- o lingurita rasa praf de copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja si sucul de la 2 portocale
- 100 ml ulei
- 2-3 linguri apa
- 2-3 linguri zahar pudra
- capsune din dulceata
Mod de preparare:
Apa, uleiul, zahărul, sucul de portocale și coaja se amestecă până când topim zahărul. Într-un vas cernem făina și praful de copt. Adaugă compoziția lichidă și amestecăm cu un tel fără să rămână cocoloașe.
Fiecare lacas de brioșă se umple 3/4, iar deasupra compoziției punem dulceață de căpșune, iar acestea se vor lăsa pe fundul formei. Le băgăm la cuptorul preîncălzit și le lăsăm să se coace 20 de minute, iar apoi când se răcesc le scoatem ușor și le pudrăm cu zahăr pudră. Poftă bună!