Rețetă de tartă cu căpșuni și banane. Un desert ideal pentru weekend
Vrei să îți delectezi papilele gustative în acest weekend, însă te-ai săturat de numeroasele deserturi cu creme și ai vrea ceva cu fructe? Ei bine, noi avem soluția! Am pregătit cea mai bună tartă cu căpșuni și banane care este gata mai repede decât te-ai fi așteptat! Iată cum se prepară pas cu pas!
- Tartă cu căpșuni și banane
- Rețeta pas cu pas
Tartă cu căpșuni și banane
Cu siguranță ai mâncat măcar o dată căpșuni și banane în aceeași combinație, iar gustul te-a cucerit, astfel că noi îți spunem că poți să îți delectezi papilele gustative din nou cu aceste combinații de fructe prin tarta pregătită mai jos.
Îngrediente:
- 8 ouă
- 10 lg de zahăr
- 125 gr de apă fiartă
- 10 lg de ulei
- 18 lg de făînă
- coajă de la o lămâie
- un praf de copt stins în oțet
- căpșuni
- banane
Mod de preparare:
Ei bine, se face mai ușor decât ai crede, astfel că nu este deloc greu să o prepari. Într-un vas potrivit, batem o spumă tare din albușuri cu un praf de sare și zahăr. Adăugăm apă fiartă și uleiul, iar între timp, batem gălbenușurile cu praful de copt stins în oțet.
Amestecăm cele 2 compoziții între ele și adăugăm făină, iar apoi coajă de la lămâie. Se toarnă compoziția într-o tavă unsă cu ulei și tapetata cu făină sau direct cu foaie de copt și ornăm cu căpșuni și banane tăiate feliuțe. De asemenea, pentru un gust unic putem să presăram nesquik , iar apoi să o dăm la cuptor la foc potrivit pentru 20 de minute. Poftă bună!