Rețeta de zacuscă de fasole la ceaun a Roxanei Blenche. Secretele pentru cel mai delicios preparat al fostei concurente de la Chefi la cuțite / FOTO
Roxana Blenche vine în ajutorul gospodinelor cu o nouă rețetă delicioasă. De această dată, fosta concurentă își ămprătășește secretele rețetei de zacuscă de fasole la ceaun, una dintre cele mai căutate în această perioadă de toatye gospodinele din țară. Acest preparat va fi pe placul întregii familii.
- Cum să gătești cea mai delicioasă zacuscă de fasole la ceaun
- Roxana Blenche și-a dezvăluit secretele
Urmează sezonul preparatelor la borcan, iar gospodinele își pregătesc cămările pentru iarnă. Unul dintre cele mai dorite preparate este zacusca de fasole, iar cea mai delicioasă este cea gătită la ceaun. Gospodinele pot să profite de perioada în care vremea este încă favorabilă și să înlocuiască aragazul cu ceaunul.
Rețeta de zacuscă de fasole la ceaun a Roxanei Blenche
Zacusca la ceaun este un preparat delicios, care va deveni vedeta iernii în toate familiile. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și un ceaun, iar preparatul tău va ieși exact așa cum își dorești.
Roxana Blenche și-a împărtășit toate secretele la care apelează ea pentru a crea o adevărată delicatesă în borcan. După rețete de prăjituri sau rețete de ciorbe delicioase, fosta concurentă le-a surprins pe gospodine cu o nouă rețetă.
Ingrediente
- 5 kilograme de gogoșari
- 2 kilograme de ceapă galbenă
- 100 ml ulei pentru ceapă
- 500 ml ulei în ceaun
- 3 kilograme de ardei kapia
- 2 kilograme de fasole
- 1 litru de suc de roșii
- 2 linguri de sare neiodată
- piper negru măcinat
Mod de preparare
Modul de preparare al rețetei de zacuscă de fasole la ceaun este foarte simplu. Pentru început, se spală gogoșarii, se taie și se bagă la blender, iar mai apoi se pun la fiert timp de o oră jumătate. Se curăță ceapa și se bagă la blender, iar mai apoi se pune la prăjit pe aragaz. Ardeii kapia se taie felii și se pun la copt, iar mai apoi se pun la blender.
Pasul următor este să pregătești ceaunul. Se pun 500 ml de ulei și ceaunul se pune pe foc. Se adaugă ceapa și se lasă la călit timp de 10 minute. După ce s-a călit suficient, se adaugă ardeiul kapia copt și gogoșarii. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Până se fierb acestea în ceaun, se fierb separat 2 kilograme de fasole.
După ce a fiert, se adaugă un kilogram de fasole în ceaun și se lasă timp de 20 de minute, iar mai apoi se adaugă și sucul de roșii. Peste amestec se adaugă sarea și piperul și se amestecă. Ulterior, se adaugă și celălalt kilogram de fasole fiartă și se amestecă ăntreaga compoziție. Se mai fierbe jmătate de oră, iar mai apoi este gata de servire.