Rețetă pentru biscuiți de casă. Cum se prepară fursecurile delicioase
Biscuiții se numără ca fiind desertul preparat pentru multe persoane din jurul nostru. Rețeta de astăzi este una simplă și vă va ajuta să faceți câteva fotografii.
- Rețetă pentru biscuiți de casă
- Cum se prepară fursecurile delicioase
Biscuiții se numără printre deserturile preferate ale copilăriei pe care mama îi făcea, iar rezultatul era delicios de fiecare dată. Indiferent că te afli la vârstă adultă sau ai copii prin preajmă, această rețetă este simplă de făcut și nu ai nevoie de prea multe ingrediente care să te încurci. Timpul de preparare este unul redus, astfel că în doar câteva minute te vei putea bucura de desertul perfect.
Ingrediente
- 300g făină albă
- 100g unt la temperatura camerei
- 100g zahăr brun
- 2 ouă
- coaja rasa de la o lămâie bio/portocala bio
- 5ml esența de vanilie
- 5g praf de copt
- 1 praf de sare
- opțional: 50g nuci macinate
Mod de preparare
Prima dată se face aluatul și se frământă bine, apoi va merge la frigider timp de 30 de minute, înainte de a face biscuiții.
Biscuiții se vor forma cu ajutorul unei mașini de tocat și de forme speciale. În cazul în care nu aveți, se decupează simplu cu o furculiță și se decupează cu cuțitul.
Când ei sunt gata de copt, se bagă la cuptor timp de 190 de grade Celsius. Dacă nu sunt gata în acest timp, se mai lasă până ce vor decei aurii pe margine. După ce i-ai scos din cuptor se pudrează cu zahăr pudră, apoi se păstrează în caserole.