Trucul cu apă folosit de bucătarii profesioniști pentru a face cartofi prăjiți. În doar câteva minute, preparatul poate fi servit
Cartofii prăjiți se numără printre felurile de mâncare preferate de multe persoane. Există oameni care ar mânca in fiecare zi și tot nu s-ar sătura. E adevărat, nu reprezintă chiar cea mai sanatoasă masă, însă ocazional merită să fie serviți mai ales dacă sunt făcuți acasă. Trucul cu apă folosit de bucătarii profesioniști pentru a face cartofi prăjiți. În doar câteva minute, preparatul poate fi servit.
- Trucul cu apă folosit de bucătarii profesioniști pentru a face cartofi prăjiți
- În doar câteva minute, preparatul poate fi servit
Așa cum menționam și anterior, cartofii prăjiți sunt preferații tuturor. Persoanele preocupate însă de o alimentație echilibrată îi evită, pentru că știu că, deși delicioși, cartofii pai nu sunt cea mai sănătoasă alegere însă știu și ei: cartofi prăjiți în tigaie, crocanți și aurii, sunt buni de te lingi pe degete.
Trucul cu apă folosit de bucătarii profesioniști pentru a face cartofi prăjiți
Bucătarii profesioniști se folosesc de un truc cu apă pentru a face carotfii prăjiți. Această metodă a fost folosită de aceștia, pentru că, de cele mai multe ori sunt nevoiți să economisească timp și preparatele să fie gata rapid.
Așadar, secretul lor este acela că, înainte de a pune în tigaia fierbinte cartogii prăjiți, îi lasă pentru cinic minute într-un castron cu apă fierbinte. Dacă veți folosi această metodă, veți vedea că feliile de cartofi se vor prăji mult mai repede, iar crusta aurie se va forma rapid.
Când trebuie să pui sare în cartofii prăjiți
Cartofii prăjiți par extrem de simplu de pregătit, dar dacă vrei să te bucuri de un preparat gustos, trebuie să ții cont de anumite aspecte. Este foarte important să știi când trebuie să îi sărezi. Așadar, corect este să pui sare peste cartofi abia după ce ei s-au prăjit. Indicat este să așezi cartofii pe un prosop de bucătărie pentru a absorbi excesul de ulei.
De asemenea, Dacă nu știi cât ulei să pui la prăjirea cartofilor, noi îți venim în ajutor cu un sfat de milioane care va face ca preparatul tău să fie extrem de gustos. Trebuie să pui în tigaie ulei cât să acopei cartofii. De asemenea, ei nu trebuie să fie tăiați nici prea groși, pentru că riși să se fiarbă în ulei, dar nici prea subțiri pentru că se vor arde.