Live acum Mireasa, direct din culise
Prime time
Homepage » Monden » Showbiz intern » Cristiana și Marian de la MPFM, despre cum li s-a schimbat viața la nouă ani de la terminarea competiției! Care a fost cea mai importantă lecție pe care au învățat-o

Cristiana și Marian de la MPFM, despre cum li s-a schimbat viața la nouă ani de la terminarea competiției! Care a fost cea mai importantă lecție pe care au învățat-o

De Razvan Paltin.
Publicat pe 03.06.2023 la 23:43 Actualizat pe 04.06.2023 la 07:18

Vă mai amintiți de Cristiana și Marian, foștii concurenți ai sezonului 4 de la Mireasă pentru fiul meu?! Cei doi împlinesc nouă ani de relație, au familia pe care și-au dorit-o tot timpul, chiar dacă începuturile relației lor au fost pline de suișuri și coborâșuri. Deși a trecut mult timp de când au ieșit din lumina reflectoarelor, aceștia sunt recunoscuți oriunde merg. Reporterii Spynews.ro au stat de vorbă cu Cristiana și avem dezvăluiri despre anii care au trecut atât de rapid.

Au trecut nouă ani de când Cristiana și Marian au părăsit casa Mireasă pentru fiul meu, competiția care le-a schimbat total viața. Deși nu au câștigat marele premiu, cei doi au demonstrat tuturor că dragostea lor e cea mai puternică, chiar dacă la început au avut momente pline de suișuri și coborâșuri și au trecut prin despărțiri și împăcări.

Cum li s-a schimbat viața Cristianei și lui Marian de la MPFM după ce au ieșit din competiție. Au trecut nouă ani de atunci

La scurt timp după ce s-au căsătorit, Cristiana și Marian, au aflat că vor deveni părinți, iar primul lor copil a fost băiețelul, cel care i-a făcut atât de fericiți, dar care i-a și responsabilizat. Reporterii Spynews.ro au luat legătura cu Cristiana, care ne-a oferit un interviu despre cum s-a schimbat viața sa și a lui Marian, în toată această perioadă

”Anul acesta facem nouă ani, nici nouă nu ne vine să credem cât de repede a trecut timpul, avem senzația că suntem de o viață împreună. La început, după ce am ieșit din competiție a fost greu, ne-am acomodat foarte greu, dar la noi primul copil a venit foarte repede, băiețelul, ne-a unit mult mai mult, chiar dacă eu practic aveam un copil, ne-am ajutat reciproc și totul a venit de la sine”, a spus Cristiana pentru Spynews.ro.

Cristiana spune că imediat după ce băiețelul lor a venit pe lume a urmat o perioadă destul de agitată, însă ea a avut parte de toată susținea soțului ei în ceea ce înseamna creșterea celui mic. Mai mult de atât, pentru că băiețelul plângea destul de mult, cei doi și-au mărturisit atunci că nu și-ar mai dori încă un copil și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că le-a dat această minune în viața lor.

”Băiețelul a fost foarte agitat la început, plângea, nu ne ajuta nimeni, dacă nu era Marian să mă ajute nu știu ce făceam, practic ne-am trezit cu un copil și nu știam ce trebuie să facem, băiețelul a fost foarte plângios și inițial noi nu ne-am mai dorit copii. Noi stând în casa MPFM un an de zile, iar ieșind afară am făcut rapid copilul, nu prea am profitat de viața noastră de cuplu în afara casei, să ne descoperim mult mai mult, am zis că punem stop aici și îi mulțumim Bunului Dumnezeu că ne-a oferit un copil”, a mai spus Cristiana.

Totuși, atunci când nici nu se așteptau, Dumnezeu le-a oferit și cea de-a doua minune, o fetiță, iar cei doi și-au dat seama că era exact ceea ce le lipsea și în sfârșit au familia completă. Inițial, medicii i-au anunțat că vor avea băiețel, însă în cele din urmă a fost fetiță, așa cum Cristiana a știut încă de la bun început.

Cristiana și Marian locuiesc împreună cu părinții acesteia, iar fosta concurentă de la MPFM a ales să aibă grijă de copii, dar și de cei care i-au dat viață, mai ales că în ultima vreme mama și tatăl ei au avut probleme de sănătate și inclusiv ea a trecut printr-o intervenție chirurgicală, însă acum este bine.

”Isabela a venit când noi nu ne așteptam, am simțit că ăsta e un semn, toată sarcina nu a vrut deloc să se arate, mi s-a zis că e băiețel, deși eu eram așa și îmi doream că e fetița și până în ultima zi, cumpărasem tot roz, când a fost fetița. Când a venit ea, lumea noastră s-a completat perfect, indiferent că e greu, noi stăm cu părinții mei, am decis să stăm cu ei să-i putem ajuta, tata are niște probleme mai grave de sănătate, mama la fel a trecut printr-o operație, și eu am trecut la fel printr-o operație, și copiii ne-au ajutat așa să trecem peste”, a mai zis fosta concurentă.

Cristiana, sfaturi pentru cei care vor să-și găsească jumătatea

În ceea ce privește competiția în care s-au cunoscut, Cristina mărturisește că recomandă tuturor să se înscrie la Mireasa și să profite de această ocazie, chiar dacă probabil se gândesc că nu ar putea să-și găsească jumătatea, însă niciodată să nu spui niciodată. Fosta concurentă s-a înscris la Mireasă pentru fiul meu la vârsta de 19 ani, iar pe atunci soțul ei avea 33 de ani.

”Eu recomand tuturor să meargă în competiție, chiar dacă nu se duc cu gândul să cunoască pe cineva, căci nu se știe niciodată unde e dragostea ta adevărată, pentru noi fix așa a fost. Eu nu m-am așteptat, eu când m-am înscris aveam 19 ani, Marian avea 33 de ani, iar eu când m-am înscris mă consideram un copil, nu știam, habar nu aveam că o să găsesc pe cineva, deși îmi doream o familie din tot sufletul meu. Acolo în casă am învățat să comunic, să nu stau să țin în mine, să spun totul ce gândesc, decât să stau să se adune și să le verși pe toate deodată și am mai învățat să nu mai judeci pe nimeni”, ne-a mai zis ea.

Cristiana și Marian încă țin legătura și cu foștii concurenți, cei cu care au conviețuit în casa Mireasă pentru fiul meu mai multe luni.

”Ținem legătura cu Elly, Cristian, chiar dacă nu postăm când ne vedem, cu Simona, cu Roxana ne-am întâlnit la fetița lui Elly și a lui Cristian, cu Teo și Ionela, și cu Raluca, Vali, am mai vorbit din când în când”, a mai zis Cristiana.

În ceea ce privește viața profesională, Marian este cel care aduce momentan bani în casă, doar el având serviciu, asta pentru că Cristiana a preferat să le acorde tot timpul din lume copiilor, vieții de familie și să poată să fie o bună gospodină, dar și să aibă grijă și de părinții ei.

Fosta concurentă mai spune că abia așteaptă să revină și ea la muncă, căci din toamnă și fetița lor va merge la grădiniță, iar atunci va putea și ea să se întoarcă la serviciu.

”Marian lucrează, eu stau cu copiii acasă deocamdată, cea mică are trei ani, anul acesta o să meargă la grădiniță și abia aștept să încep și eu munca. Stăm la curte la țară, aici e foarte multă muncă, mă ocup de curățenie, mâncare, copii, părinți, e cam dificil și abia aștept și eu să merg la muncă. Mă bucur că am stat cu ei, să le dau educație, să fiu eu acolo cu ei oricând, ei sunt atașați foarte mult de mine, eu la fel și aș vrea să le dau libertatea să fie și ei independenți. Și mie îmi e greu și nu pot să plec nicăieri fără ei”, mai spune Cristiana.

Deși au trecut nouă ani de când au apărut pentru prima dată la TV și s-au făcut cunoscuți, Cristiana transmite că în continuare oriunde ar merge sunt oameni care îi recunosc pe stradă și care le spun numai cuvinte frumoase.

”După atâta timp, oamenii chiar și acum ne scriu. Oriunde am merge prin țară, prin afară, e imposibil să nu ne întâlnim cu cineva care să ne recunoască, nu ne vine să credem că au trecut atâția ani și tot nu ne-au uitat, au trecut 9 ani”, a mai zis ea pentru Spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Cristiana și Marian de la MPFM, despre cum li s-a schimbat viața la nouă ani de la terminarea competiției! Care a fost cea mai importantă lecție pe care au învățat-o
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Incendiu puternic în Sectorul 2 al Capitalei. O persoană și-a pierdut viața
  • Incendiu puternic în Sectorul 2 al Capitalei
  • O persoană și-a pierdut viața
Stiri interne
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
  • Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), anunț de ultimă oră
  • Alertă de inundații în România
  • Care sunt zonele vizate
Stiri interne
Accident grav în Prahova! Două persoane au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost strivită de o cisternă / FOTO
  • Două persoane au murit într-un accident de circulație, în Prahova
  • Mașina în care se aflau a fost strivită de o cisternă
Stiri interne
Tragedie în a treia zi de Paște, în Constanța! Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit. A căzut de pe podul ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari / VIDEO
  • Un bărbat a murit după ce a căzut de la aproximativ 25 de metri
  • Tragedia s-a petrecut în a treia zi de Paște, pe podul ce traversează Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari
Emisiuni TV
Star Matinal. Ozana Barabancea, despre cum a ajutat-o credința în momentele de cumpănă. Artista a vorbit despre legătura cu Dumnezeu: "M-am prăbușit..." / VIDEO
  • Cum a ajutat-o credința pe Ozana Barabancea să depășească momentele de cumpănă
  • Artista a vorbit despre legătura cu Dumnezeu
Emisiuni TV
Xtra Night Show. Cum a decurs cununia civilă a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu. Cei doi vor organiza nunta peste o lună: „M-a bușit plânsul”
  • Cum a decurs cununia civilă a lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu
  • Cei doi vor organiza nunta peste o lună
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
recomandare pe as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
Romania TV
Cutremur în lumea interlopă. Beinur ar putea prelua şi clanul Corduneanu. Cum va reacţiona Adrian Beleaua?
Romania TV
Irinel Columbeanu, în culmea fericirii. Fostul afacerist a primit cea mai frumoasă veste chiar în ziua de Paște
recomandare pe antena3.ro
Românii care pot primi de la stat până la 12.000 de lei. Trebuie doar să depună o cerere
recomandare pe antena3.ro
Când se poate spăla după Paște. Zilele din Săptămâna Luminată când sunt interzise treburile casnice
recomandare pe antena3.ro
Avertizare meteo ANM de ploi şi vijelii. Meteorologii anunţă precipitaţii chiar şi de peste 40 l/mp
recomandare pe playtech.ro
Cele mai luxoase nave româneşti aveau cabine placate cu nuc satinat, sală de dans şi cinema. Unde au dispărut
recomandare pe playtech.ro
Test pentru detectivi. Toată lumea este relaxată în parc, iar undeva este ascuns un ziar. Îl găseşti în 5 secunde?
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
recomandare pe bzi.ro
Denise Rifai le trimite pe femei la cratiţă, de Sărbătorile Pascale: „Corect în fața lui Dumnezeu, e normal să faci mâncare pentru bărbatul tău!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe dailybusiness.ro
Legea salarizării unitare. Care sunt bugetarii care vor primi mai mulți bani
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești proaste pentru români. Când ar putea fi înghețate pensiile și salariile
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe a1.ro
Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Vlad Niculici (Mr. Cheesecake) a fost eliminat. Ce a urmat și ce reacție a avut Alexandru Sautner