Ei sunt foştii concurenţi de la MPFM care au devenit părinţi! Ce copii frumoşi au!

+5 click pentru
galerie

Ei sunt foştii concurenţi de la MPFM care au devenit părinţi! Ce copii frumoşi au! © Facebook

Emisiunea Mireasă pentru fiul meu a avut menirea de a-i aduce împreună pe mai mulţi tineri, fete şi băieţi, pentru a se cunoaşte şi pentru a forma cupluri.

Unii dintre foştii concurenţi s-au cunoscut, însă s-au despărţit după o perioadă. Alţii au plecat tot singuri acasă, dar au fost şi cei care s-au cunoscut în casa MPFM, iar de atunci sunt nedespărţiţi. Ba chiar şi-au întemeiat familii şi au devenit părinţi.

În continuare vă prezentăm patru dintre cuplurile formate la MPFM, care au copii

Cristiana şi Marian de la MPFM au doi copii

Cristiana şi Marian au întâmpinat mai multe dificultăţi în relaţie, asta din cauza lipsei de încredere pe care o aveau apropiaţii la adresa lor. Diferenţa de vârstă a fost ea care i-a pus pe oameni pe gânduri, însă în cele din urmă, Cristiana şi Marian au demonstrat că se iubesc cu adevărat, iar acum sunt părinţii unui băieţel şi ai unei fetiţe superbe.

Ionela şi Teodor de la MPFM au un băieţel

Ionela şi Teodor formează unul dintre cele mai trainice cupluri de la MPFM. Ei sunt împreună de la începutul sezonului din care au făcut parte, s-au căsătorit, iar la finalul anului trecut au devenit şi părinţii unei minunăţii de băieţel.

Lavinia şi Eduard sunt părinţii unei fetiţe

Lavinia şi Eduard formează, de asemenea, unul dintre cele mai apreciate cupluri de la MPFM. Maturitatea de care au dat dovadă i-a ajutat enorm în relaţie, iar la finalul competiţiei au decis să se căsătorească, iar mai apoi au devenit şi părinţi. Lavinia şi Eduard au o fetiţă superbă. 

Traian şi Corina au împreună o fetiţă

Traian şi Corina s-au cunoscut tot în casa dragostei. Cei doi au avut o relaţie presărată cu împăcări şi despărţiri, la fel cum s-a întâmplat şi afară. Iată, însă, că dragostea a învins în cele din urmă, iar cei doi au devenit părinţii unei fetiţe frumoase foc.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro