Live acum Star Matinal - Best of
Prime time 19:30 Petrecem în familie
Homepage » Monden » Showbiz intern » Relația tumultoasă dintre Mihai Albu și Iulia Albu. Toate scandalurile pe care le-au avut după divorț

Relația tumultoasă dintre Mihai Albu și Iulia Albu. Toate scandalurile pe care le-au avut după divorț

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 04.12.2020 la 14:28 Actualizat pe 04.12.2020 la 17:35

Chiar și după atâția ani, par să existe încă unele probleme nerezolvate, între Iulia și Mihai Albu. Scandalurile s-au ținut lanț mai bine de 7 ani de la divorț, iar dezvăluirile și săgețile au fost aruncate unul către celălalt de nenumărate ori.

După divorț, scandalurile s-au ținut lanț între Iulia Albu și Mihai Albu

Instagram

După divorțul dintre cei doi foști soți, scandalurile și dezvăluirile au început să izbucnească treptat, Din 2013 de când au divorţat şi până în prezent, Iulia şi MIhai Albu s-au războit la tv şi în presa scrisă. Foştii soţi nu au rămas nici măcar prieteni după separare, iar singurul lucru care îi mai ţine în legătură este fiica lor, Mikaela.

Toate scandalurile au fost produse ori din cauza geloziilor lui Mihai Albu, ori din cauza custodiei fiicei lor, din urma divorțului, pentru că instanța a decis că designer-ul are dreptul să își vadă fiica o dată la două săptămâni.

Relația tumultoasă dintre Iulia și Mihai Albu

Apoi a urmat un scandal în care fosta soție a răbufnit după ce i-a trecut pe la urechi că fostul soţ a avut câştiguri de 265.000 de euro în 2014, iar pensia alimentară este de doar 1000 de lei.

Mihai a câștigat foarte mult din afacerea cu pantofi, iar ei nu i-a dat mai mult decât pensia alimentară, dar şi faptul că s-a zvonit că fostul soţ îi plăteşte datoriile, Iulia Albu s-a plâns de acesta pe la prieteni. Mihai Albu i-a răspuns pe atunci pe Facebook, fără a da nici o declarație presei: "Eu în schimb prefer să tac şi să înghit, fără să crâcnesc, toate mizeriile pe care le lansează Albu la adresa mea. Mi-am impus să nu ripostez în niciun fel, asta de dragul fetiţei mele Mikaela şi chiar al mamei ei.”

Firul scandalurilor nu se oprește aici! Mihai Albu a declarat de multe ori că Iulia nu îl lasă să își vadă copilul din diverse motive, unele fiind chiar banale. O ceartă recentă a pornit de la o fotografie, postată de Mihai Albu la începutul acestui an. Designerul s-a pozat cu o coroană pe cap și a transmis mesajul: „Am CORONA, n-am virus. Când stai prea mult acasă.”

Mihai a spus că aceasta este o glumă inocentă, dar Iulia nu a fost de aceași parere. Criticul de modă a rămas cu un gust amar și a decis să nu-și lase fiica la tatăl ei în acest weekend. Anunțul l-a făcut în direct, la o emisiune TV, după ce Iulia l-a făcut „penibil” pe fostul ei soț.

Ultimul scandal dintre Mihai Albu și Iulia Albu

Apoi, recent, Mihai Albu și Iulia, fosta sa soție, au ajuns din nou la cuțite. Cei doi foști soși, la mai bine de șapte ani de la divorț, încă nu au îngropat securea războiului.

Astfel, deși se credea că s-a spus tot ce mai era de spus, după scandalul provocat pe tema cine și cât stă cu fetița, acum un nou război a ieșit la suprafață. De data aceasta, totul ar fi pornit de la dezvăluirile lui Mihai Albu. Bărbatul susține că nu a mai văzut-o pe fiica lor de mai bine de 3 luni.

”Eu sunt acela care nu mi-am văzut copilul. Trei luni nu mi-am văzut copilul, în urma întâmplării am făcut plângere penală. Până la urmă trebuie să răspundă ea în fața legii pentru nerespectarea legii judecătorești.”

Designer-ul în vârstă de 58 de ani a dezvăluit în exclusivitate pentru Antena Stars că fetița lui este martoră la jigniri și vorbe ireale și susține că Iulia nu se poate abține și îl insultă chiar în fața Mikaelei. Mai târziu, el a trebuit să-i explice conținutul și să-i lase copilului să înțeleagă că lucrurile nu erau exact aceleași cu cele spuse de mama ei.

Iulia Albu neagă totul

Pe partea cealaltă a baricadei se află mama care neagă toate acuzațiile aduse de Mihai Albu. Celebrul designer și critic de modă susține că fostul soț i-a stricat imaginea de nenumărate ori.

Însă care este adevărul? Creatorul de pantofi susține în acelați timp că, de fapt el ar fi victima, pentru că nu se poate bucura de timpul liber petrecut cu fetița lor. Fostul soț susține că Iulia îi pune tot felul de piedici doar pentru ca el să nu o vadă pe Mikaela.

„Este ceva universal, este vorba despre weekend-ul unu și trei din lună, adică patru zile și două săptămâni din vacanța de vara și diferite porțiuni din restul vacanțelor. Nu înțeleg de ce nu le respectă că sunt reguli simple.” a declarat Mihai Albu pentru Antena Stars.

Mihai Albu susține că fata lor urmează să petreacă Crăciunul cu Iulia, iar Revelionul cu el și speră ca acest lucru să se întâmple. Dar până atunci vom vedea care vor mai fi relațiile dintre foștii soți Albu.

CITEȘTE ȘI:
În articolul
Relația tumultoasă dintre Mihai Albu și Iulia Albu. Toate scandalurile pe care le-au avut după divorț
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Stiri interne
Cutremur în România, în ziua de Florii. Ce magnitudine a înregistrat seismul
  • Cutremur în România, astăzi, 28 feburarie 2024
  • Ce magnitudine a înregistrat seismul
Beauty & Lifestyle
De ce e bine să bei ceai cu semințe de schinduf. 5 beneficii uimitoare pentru sănătate
  • Beneficiile ceaiului cu semințe de schinduf
  • De ce este recomandat
Horoscop zilnic
Horoscop duminică, 28 aprilie 2024: Racii au o stare interioară bună
  • Horoscopul zilei de duminică, 28 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cine a câștigat a unsprezecea ediție a show-ului. Concurenții au fost emoționați: ”Ne-au dat...” / VIDEO
  • Cine a obținut cele mai multe puncte la Te cunosc de undeva
  • Punctajul a fot detașat
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Cuza, când s-au transformat în Shrek! Jurații au fost uluiți: ”Seamănă prea mult” / VIDEO
  • Emi și Cuza au făcut un show incredibil
  • S-au transformat în celebrul personaj Shrek
Emisiuni TV
Te cunosc de undeva, 27 aprilie 2024. Eliza Natanticu și Zarug, spectacol de excepție pe melodia ”Made in Romania”, a lui Ionuț Cercel. Ozana Barabancea a dansat alături de ei! / VIDEO
  • Eliza Natanticu și Zarug au ridicat publicul în picioare
  • Show de excepție pe ritmurile lui Ionuț Cercel
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante