5 beneficii ale mersului desculț. Cum poți să ai picioare mai frumoase

5 beneficii ale mersului desculț. Cum poți să ai picioare mai frumoase © Fotografie simbol: pixabay.com

Orice femeie îşi doreşte să aibă picioare frumoase, însă nu întotdeauna reuşeşte să ajungă la sală sau la salon pentru diferite tratamente. Există o soluţie foarte simplă pentu rezolvarea acestei probleme: mersul desculţ. De asemenea, este de mare ajutor în mai multe situaţii. 

Te-ai gândit vreodată câte beneficii îţi pote aduce mersul desculţ,chiar şi pentru 5-10 minute? Poţi face asta afară, pe iarbă, nisip sau chiar pe asfalt, atunci când se poate. Te vei bucura de o mulţime de beneficii.

De foarte multe ori uităm de sistemul energetic. Potrivit medicinei tradiţionale chineză, acesta este alimentat prin diferite intrări răspundite pe corp, dar mai ales prin punctele de pe talpă. 

Dacă te decizi să experimentezi mersul desculţ trebuie să ştii că îţi va fi de mare ajutor. Cinci sau zece minute petrecute astfel te scapă de stres şi de anxietate. De asemenea, reduce insomnia şi apneea de somn. Mersul desculţ te scapă şi de astmul şi problemele respiratorii, dar şi de tulburările digestive. Mersul desculţ este benefic şi pentru oamenii care se confruntă cu tulburări hormonale. Specialiştii spun că masajul tălpilor este foarte indicat, deoarece ajută la armonizarea energiei interne. 

De menţionat este faptul că pe lângă mersul desculţ este indicat să ai o alimentaţie sănătoasă, o gândire pozitivă, să meditezi atunci când ai timp şi să te accepţi aşa cum eşti. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro