Ce alimente să eviţi dacă ai peste 30 de ani
Publicat pe 19.01.2019 la 16:25 Actualizat pe 19.01.2019 la 16:36
Alimentele nesănătoase sunt nesănătoase la orice vârstă, dar după ce împlinim 30 de ani, corpurile noastre devin mai puțin capabile să tolereze alimentele „junk”. S-ar putea să fi observat deja că anumite alimente vă tulbură mai mult decât de obicei.
Alimentele nesănătoase sunt nesănătoase la orice vârstă, dar după ce împlinim 30 de ani, corpurile noastre devin mai puțin capabile să tolereze alimentele „junk”. S-ar putea să fi observat deja că anumite alimente vă tulbură mai mult decât de obicei.
Pe măsură ce vă apropiați de vârsta medie, crește și riscul de a dezvolta anumite afecţiuni. Dieta joacă un rol imens în prevenirea cancerului, a diabetului zaharat și a bolilor de inimă, eliminând astfel o parte din toxine.
Următoarele alimente pe care nu ar trebui să le mâncați după ce ați împlinit 30 de ani sunt:
Iaurtul aromat- De multe ori păstrăm iaurtul în frigider ca o alegere sănătoasă, dar, din păcate, soiurile aromate au o încărcătură de zahăr de până la 47 de grame! Este mai mult zahăr adăugat decât necesarul zilnic al organismului
Soia- Iată un alt ingredient care ar trebui să fie sănătos, dar în realitate nu este mai bun decât carnea pe care încercați să o înlocuiți. Pentru început, soia este foarte modificată genetic și nu știm efectele pe termen lung ale acesteia.
Peşte- Din păcate, până la 70% din peștele pe care îl veți găsi pe piața locală este peștele de crescătorie. Este plin de antibiotice pentru a compensa, precum și cu alimente vopsite în mod special pentru a nuanța carnea.
Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
A.S.